Beoordelingen en reviews

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Google Reviews

9.6

Beoordelingen van klanten zijn tegenwoordig zeer belangrijk. Daarbij is het net zo belangrijk dat de reviews betrouwbaar zijn.

Het moet controleerbaar zijn dat het om echte mensen gaat, dus mensen die u voorgingen als klant van El Mundo de las Tapas.

Daarom zijn we gestart met het verzamelen van reviews op Google. Zo bent u ervan verzekerd dat het om betrouwbare beoordelingen gaat.

Onze Reviews

reviews el mundo de las tapas
9.4

Jaren geleden zijn we begonnen met het verzamelen van beoordelingen, reviews en recensies.

We hadden al snel door dat het belangrijk is dat u als klant kunt lezen wat andere klanten, die u voorgingen, van onze tapascatering vonden.

Na elke cateringopdracht vroegen we de klant om een recensie achter te laten. Deze plaatsten we dan op onze website.

Hieronder vindt u enkele van deze recensies.

Facebook Reviews

9.8

Klanten met een Facebook account kunnen hier een aanbeveling of recensie schrijven.

Je kunt zien dat het om echte mensen gaat, met een Facebook account, waarop ze vanalles delen. Echte recensies dus.

Nadeel is dat niet iedereen lid is van Facebook en dus sommige klanten hier geen recensie kunnen achterlaten of de recensies niet kunnen lezen.

Boordelingen, reviews en recensies van El Mundo de las Tapas

tevreden

Bestellen via internet was best spannend maar het is ons uitstekend bevallen. Iedereen heeft erg genoten van het tapas buffet, ook de mensen die niet zo van tapas houden gaven aan dat er voor hen veel lekkers bij zat. Het eten zag er heerlijk uit en smaakte net zo. Er waren aardig wat gasten die wilden weten waar we dit besteld hadden. De communicatie ging prima. Op de dag zelf hebben we in de middag nog gebeld om te vragen of het iets eerder afgeleverd kon worden en daar konden we een prima afspraak over maken en het werd ruim op tijd gebracht en netjes neergezet. Kortom onze gasten en wijzelf hebben ervan genoten.

Daan en Helma

Verjaardag 40 pers.

tevreden

Voor ons was de bestelling bij El Mundo een gouden Greep. We kenden het niet en hebben ons heerlijk laten verrassen door het aanbod en de diversiteit. Alle gerechten zagen er goed verzorgd uit en smaakten heerlijk. We hebben er een goede cateraar bij. Wel mag de communicatie tussen klant en cateraar iets duidelijker. Maar verder waren wij en onze gasten erg tevreden. Met vriendelijke groet, Diana Kersic.

Diane Kersic

Huwelijksfeest 35 pers.

tevreden

Precies op het afgesproken moment geleverd, zag er erg mooi en smakelijk uit, lekker, ruim voldoende voor iedereen.

Marleen Kingma

Verjaardag 70 pers.

Prima buffet. Er waren gasten die dachten dat jullie van restaurant “El Mundo” in Breda zijn, maar dat hebben we rechtgezet. Tot een volgende keer!.

Mevr. Dam

Verjaardag 50 pers.

Huwelijksbuffet en hapjes voor later op de avond.

Anoniem

Huwelijksfeest 110 pers.

tevreden

Een prachtig buffet met lekkere hapjes. Alles werd op tijd gebracht en leuk opgesteld. Wij en onze gasten hebben er heerlijk van gegeten. Er was een ruime keuze. We kunnen het iedereen aanraden.

Bea Anker

Verjaardag 105 pers.

Jullie hebben ons gevraagd een review te sturen. Wel, de tapas waren erg lekker. Vele verassende smaken en leuk opgediend. Klein puntje van kritiek: we hadden te weinig bordjes! Gelukkig had de eigenaar van het pand nog bordjes staan. Jullie visitekaartjes vonden gretig aftrek.

KWARKJE

Zilveren Bruiloft 61 pers.

Hierbij de door jullie gevraagde beoordeling. Laat ik beginnen met de opmerking dat we het jammer vonden dat we door de warmte het eten niet buiten konden neerzetten. Begrijpelijk, maar toch jammer. De tapas waren voortreffelijk. De geitenkaasbolletjes…..!! We hebben genoten en alleen maar compplimenten gehad van onze gasten.

Luc Wijnhoven

Bedrijfsfeest 80 pers.

tevreden

Wee vonden het best wel spannend om via internet te bestellen. Op onze trouwdag hadden we nog steeds die onzekerheid. Komt er wel iemand? Wie komt er en brengen ze wel genoeg eten? Is het wel iets? Nou ik kan hier rustig zeggen dat jullie alles wat hoopten ook hebben waargemaakt. De bezorgers waren er precies op tijd, het buffet zag er super uit, het was meer dan genoeg en super lekker. We waren zo opgelucht. Mede dankzij het tapasbuffet was het een geslaagd feest.

Ria en Hans

Huwelijksfeest 76 pers.

tevreden

Hierbij willen we jullie bedanken voor jullie fantastische bijdrage aan ons feest! Het was een gok maar we hebben het echt getroffen. Mensen, als je gaat trouwen en je zoekt nog een cateraar dan bevelen wij El Mundo de las Tapas aan.

Jack & Haline

Huwelijksfeest 150 pers.

tevreden

Met de goede smaak nog naproevend (en met een duf hoofd van de drank 😉 voldoe ik bijzonder graag aan uw referentie verzoek. Dit was voor ons de eerste kennismaking met El Mundo de las tapas. Het was een daverend succes. Alle gasten waren zonder uitzondering aangenaam verrast door de variatie en smaak van de tapas.

Marjo Beurskens

Spaans feest 90 pers.

Lekkere hapjes, mooi opgemaakt. Prima!

Linda

Tapas lunchbuffet 45 pers.

Onze oorspronkelijke cateraar ging failliet dus moesten we twee weken voor onze bruiloft nog iets zien te regelen. We hebben deze cateraar gebeld omdat de tapas op de website er goed uitzagen en ze een leuk huwelijksbuffet hebben. Alles is prima en snel geregeld. Het buffet was super.

Kirsten en Johan

Huwelijk 120 pers.

De communicatie verliep moeizaam. Ze hadden steeds emailstoringen en "vakantieperiode". Uiteindelijk is het bestelde tapasbuffet op tijd geleverd en eerlijk is eerlijk: het was heerlijk. Ons advies: doe wat aan je communicatie!

Chantal Keijzers

Tuinfeest 80 pers.

tevreden

Dit was onze tweede bestelling bij el mundo en het was zoals verwacht weer voortreffelijk.

Marco Vermeer

Spaans feest 87 pers.

tevreden

Alles was naar wens. Het buffet werd op tijd gebracht en mooi neergezet. En zoals beloofd, konden we er uren van genieten. Het was ook echt lekker. Ook veel complimenten gehoord uit de groep.

Karin Brouwers

Bedrijfsfeest 42 pers.

tevreden

Fantastisch! Omdat mijn bestelling bij een andere cateraar geannuleerd was, heb ik bij ElMundo de las tapas een tapasbuffet besteld voor mijn50e verjaardag. Dat was 4 dagen voor mijn verjaardag. Alles werd vliegensvlug opepakt en geregeld. Zeer prettig contact met Danieel. Professioneel en kundig. Alleen maar lof hier.

Peter Bouma

50e verjaardag 76 pers.

tevreden

Beste mensen, Het was een prima buffet. Het zag er geweldig uit. We hebben veel ideeen opgedaan om zelf eens te proberen. Bedankt!

Mevr. Schoeren

Tapasaanbieding 60 pers.