tapascateringSpaanse tapas Nijmegen tapas limburg
tapas cateringcatering Limburg Tapas Venlobedrijfsfeest
tapas limburgtapas voor uw feest, Sinterklaas, Kerst of nieuwjaartapas
catering tapastapas catering bedrijfsfeest
feest
tapas catering Limburg
Onze Tapasbuffetten
Spaanse tapas catering
tapasbuffet aanbieding
huwelijksbuffet
bedrijfsfeestbuffet
kerstbuffet
nieuwjaarsbuffet


Zonnige tapas
zonnige tapas
Vier vakantie in eigen land met onze zonnige tapas!
Zonnige tapas
tapas

Tapas catering Weert

Tapas catering Feestje vieren kan weer!

__ Geen maximum voor ontvangen van bezoek __

Regels, tips en adviezen

Vanaf 1 juni 2020 geldt er geen maximum voor het ontvangen van bezoek. Dat is op 19 mei j.l. bekend gemaakt tijdens de persconferentie die minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) gaven over de versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus per 1 juni 2020.
We kunnen dus weer een feestje vieren!!
Op deze pagina vindt u meer informatie over regels, tips en adviezen om er een geslaagd en zorgeloos feest van te maken.

__ Regels, tips en adviezen __

6 vragen


__ 1. Mag ik thuis een feestje vieren? __

Verjaardag of bruiloft thuis

Ja, vanaf 1 juni kunnen we weer feest vieren. Het crisisteam heeft besloten dat vanaf 1 juni 2020 er geen maximum geldt voor het ontvangen van bezoek. Dit besluit kun je terugvinden op de website van de Rijksoverheid. Let wel: het gaat hier om thuis. Het is nog niet toegestaan om je verjaardag of welk feest dan ook te vieren in publiek toegankelijke ruimtes, zoals een café, straat, of zaal. Dit zijn dan namelijk evenementen en die zijn nog niet toegestaan.

__ 2. Hoeveel mensen mogen er dan komen? __

Maximum gasten

Er geldt geen maximum voor het ontvangen van bezoek.

__ 3. Aan welke regels moet ik me houden? __

Dringend advies

In principe zijn er geen regels, echter krijgen mensen het "dringende advies" om 1,5 meter afstand te houden als er bezoek is. Dat geldt voor binnen, in de tuin en op het balkon.

__ 4. Hoe kan ik veilig een feestje vieren? __

Voorzorgs-maatregelen

Uiteraard is het best spannend om weer voor het eerst een feestje te organiseren. Om dit zo soepel mogelijk en zonder gevaar te doen, geeft de overheid aan je te houden aan de voorzorgsmaatregelen. Dat betekent dat gasten die verkoudheidsklachten hebben, benauwd zijn of koorts hebben, niet moeten komen. Daarnaast is vaak handen wassen, geen handen schudden en hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog nog steeds het advies.

__ 5. Tips en adviezen __

Zorgeloos feest

Naast de voorzorgsmaatregelen geven we de volgende tips en adviezen om er een geslaagd en zorgeloos feest van te maken:
- Uit onderzoek blijkt dat luchtvochtigheid belangrijk is. Eigenlijk hoe hoger hoe beter. Dit kun je op een mechanische manier bewerkstelligen m.b.v. een luchtbevochtiger, maar beter is het om dit op een natuurlijke manier te doen. Zet ramen en deuren open. Zo wordt continu schone lucht aangevoerd en blijft de luchtvochtigheid op peil.
- Uit onderzoek blijkt dat besmetting via oppervlakten nauwelijks plaatsvindt. Je kunt desinfectiepompjes en –doekjes neerzetten als je denkt dat gasten zich er veiliger bij voelen.
- Zorg ervoor dat niet iedereen tegelijk naar het buffet gaat. Mocht je twijfelen over drukte bij het buffet, zet dan iemand bij het buffet neer die voor iedereen de tapas opschept. Deze persoon kan naar wens een mondkapje en/of handschoenen dragen.

__ 6. Veilig feestje met El Mundo de las Tapas __

Veilige tapas catering

El Mundo de las Tapas is er klaar voor! De afgelopen periode hebben we gebruikt om onze eigen procedures en richtlijnen onder de loep te nemen en aan te passen aan de huidige corona hygiene richtlijnen. Zo blijven we de veilige en betrouwbare tapascateraar. We kunnen u ondersteunen in het organiseren van uw feest, zodat u met vertrouwen en plezier uw gasten kunt ontvangen. U kunt weer de heerlijkste tapasbuffetten bij ons bestellen.
We waren, we zijn en we blijven de Nr.1 tapascatering!hapjes EindhovenBreda catering