Catering Nieuwjaarsborrel
De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het onderstaande nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas, druiven en sangria en wordt vooraf gegaan door een lekker glaasje Cava. Op dit moment adviseren wij het volgende heerlijke Tapas-Nieuwjaarsbuffet:
De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het onderstaande nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas, druiven en sangria en wordt vooraf gegaan door een lekker glaasje Cava. Op dit moment adviseren wij het volgende heerlijke Tapas-Nieuwjaarsbuffet:
Tapas-Nieuwjaarsbuffet
Tik op een tapa voor meer informatie.
Warme Tapas:
Paella - Spaans rijstgerecht (W)arm
Paella - Spaans rijstgerecht (Warm)
Paella is een Spaans rijstgerecht en serveert men steeds vaker als een tapa in de tapabars in Spanje. Er bestaan verscheidene variaties varierend in vlees, kip, vis en groente. De paella van El Mundo de las Tapas wordt warm geserveerd met vis, kip, groenten en diverse kruiden
Albondigas - Spaanse gehaktballetjes (W)
Albondigas - Spaanse gehaktballetjes (Warm)
Een van de meest bekende tapas. De gehaktballetjes worden omringd door een speciaal gekruide tomatensaus. Heerlijk met stokbrood of Zapatilla.
Pedazos de pollo - Pittige kipkluifjes (W)
Pedazos de pollo - Pittige kipkluifjes (Warm)
Pittige kipkluifjes voor wie niet schroomt om met de handen te eten. Verslavend lekker!
Gratinado de patatas - Aardappelgratin (W)
Gratinado de patatas - Aardappelgratin (Warm)
Heerlijke herfst-/ wintercombinatie met Puchero.
Tortellini - Vegetarische tortellini (W)
Tortellini - Vegetarische tortellini (Warm)
Fijne pastakussentjes gevuld met spinazie, kaas of tomatencoulis
Puchero - Spaans stoofgerecht (W)
Puchero - Spaans stoofgerecht met vlees (Warm)
Authentiek Spaans stoofgerecht nu als luxe tapas in dit heerlijke huwelijksbuffet.
Koude Tapas:
Allioli Catalunya - knoflookmayonaise
Allioli Catalunya - Catalaanse knoflookmayonaise
De Spaanse knoflook-mayonaise is een heerlijke dip voor bij nagenoeg alle tapas. Stukje brood erbij en genieten maar!
Pimientos rellenados - Gevulde peppadew
Pimientos rellenados de queso - Gevulde peppadew
Heerlijk zoetzuur pittige pepertjes gevuld met roomkaas. Je eet je vingers er echt bij op, liefst als ontbijt, middageten, maar ook als avondeten!
Aceitunas - Gemarineerde knoflook olijven
Aceitunas - Gemarineerde knoflook olijven
De bekendste tapa die er is. Uit onderzoek is gebeleken dat het hoge oliezuurgehalte in olijfolie het evenwicht helpt te behouden tussen goed cholesterol en slecht cholesterol in het bloed. De olijven zijn gemarineerd met een mediterrane kruidendressing. Smakelijk en zeer gezond!
Empanadillas - Pasteitje gevuld
Empanadilla - Pasteitje gevuld met kaas of spinazie
Zeer bekend uit Mexico, maar ook in Spanje is deze mini hartige taart onderdeel van de tapascultuur geworden. (Blader-)deeg gevuld met kip. tonijn, vlees of groente.
Caprese - Tomaat, mozzarella en basilicum
Caprese - Tomaat met mozzarella en basilicum
Breng de zomer in huis met de ideale mediterrane combinatie: tomaat, mozzarella en zwarte peper. Smullen!
Gitano Pinchos - Spiesjes met chorizo
Gitano Pinchos - Spiesjes met olijven en chorizo
Spiesjes met chorizo, olijven, babymais of kip en gepofte aardappel
Achicorica - Witlofpartjes met zeevruchten
Achicorica de enselada - Witlofpartjes met garnalen
Zonnige tapa. Het witlofpartje is belegd met peperkaas, mandarijn en zeevruchten en fungeert tegelijkertijd als lepel voor zichzelf.
Tortilla - Aardappel tortilla
Tortilla - Aardappel tortilla
De Spaanse aardappelomelet van verse eieren, aardappelen en ui kent vele variaties. Deze tapa wordt in rondjes uitgesneden en koud opgediend.
Jamon Serrano - Serrano Ham
Serranohamrolletjes
Serranoham opgerold en gevuld met buffel-mozzarella.
Pintxos - Ovenbrood met diverse toppings
Pintxos - Ovenbrood met diverse toppings Pintxos, zijn stokbroodjes met heerlijk beleg, zoals diverse soorten kaas, vis en Spaanse worstsoorten.Espadin ahumada - Gerookte sprotjes
Espadin ahumada - Gerookte sprotjes
Sprotjes zijn erg gezond en lekker. De sprotjes zijn gerookt en hebben geen graatjes en kunnen dus in z'n geheel worden gegeten.
Queso de cabra - Geitenkaasbolletjes
Bolita de queso de cabra - Geitenkaasbolletjes met honing
Geitenkaas-bolletjes gevuld met honing. Fris en smeuiig!
Tortilla Mexicana - Tortilla wrap met zalm
Tortilla Mexicana - Tortilla Wrap met zalm en rucola
Eén van de pijlers van de Spaans-Mexicaanse keuken. Opgerold en vers belegd met kip, zalm, rucola en kruidenkaas.
Aperitivo atún y caviar - Amuse met tonijn
Aperitivo de atún y caviar - Amuse met tonijn en kaviaar
Heerlijke starter met tonijn en kaviaar.
Tortilla patata - Tortilla chips met salsa-dip
Tortilla patata - Tortilla chips met salsa-dip
Tortillachips met dipsaus. Onmisbaar bij elk tapasbuffet.
Coronilla Espana - Spaanse tapenade
Coronilla Espana - Spaanse tapenade
Verrukkelijke tapenade zoals u die kent van de Spaanse/ Franse/ Italiaanse marktjes. Gemaakt van zongedroogde tomaten, olijfolie, zwarte en groene olijven, pijnboompitten, knoflook en kruiden. Heerlijk op stokbrood.
Barra de pan - Stokbrood
Barra de pan - Stokbrood
De essentiële basis om te kunnen genieten van de vele koude en warme tapas.
Zoete Tapas:
Melon con jamon - Honing meloen met ham
Melon con jamon - Meloen met Iberico ham
Deze eenvoudige tapa prikkelt de tegenovergestelde smaaksensaties: zoet en hartig. Heerlijk als opknapper na een zwaardere tapa of als starter met smaak naar meer. Kinderen worden er verliefd op.
Tarta de queso - Kaastaart Andalusie
Tarta de queso Andaluza - Cheese cake
Hartige, zoete, vegetarische aanvulling op het tapasbuffet. Kan op elk moment gegeten worden.
Ensalada de frutas - Vruchtensalade
Ensalada de frutas - Vruchtensalade met vanilleroom
Een afsluiter voor de fijnproevers: de vruchtensalade met vers fruit en banketbakkersroom. Delicieus!
Las Uvas de la Suerte - "Druiven voor geluk"
Las Uvas de la Suerte - "Druiven voor geluk
'Las Uvas de la Suerte', de druiven voor geluk. Wanneer de torenklok om middernacht begint te slaan, trachten alle Spanjaarden binnen de 12 klokslagen 12 witte druiven te eten.
Bollo de azucar - Suikerbolletjes
Bollo de azucar - Suikerbolletjes gevuld met confiture
Hapklare zoetigheid gevuld met confiture.
Magdalenas - Magdalenas
Magdalenas - Magdalenas
De Spanjaarden eten ze als ontbijt of als tussendoortje uit het vuistje. Lekker luchtige afsluiter.
Cava - Spaanse mousserende wijn
Cava - Spaanse mousserende wijn
De Spaanse invulling van Champagne of Prosecco. Stimuleert de speekselaanmaak en wekt de eetlust op. Heerlijk als aperitief
Beweeg met de muis over de tapas voor meer informatie.
€ 28,00 p.p.
- ALLE bovenstaande koude- en warme tapas
- Bezorg-, ophaal- en schoonmaakkosten
- Gebruik van originele tapasbordjes, schalen, servies, bestek en servetten
Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar en uw uiteindelijke offerte zal hierop worden aangepast. Naar wens verzorgen wij bijvoorbeeld ook dranken, zoals Spaans bier, wijn, cava en sangria.
Warme tapas worden in chafing-dishes geleverd, zodat u er de gehele avond van kunt genieten. Door de presentatie in originele, kleurvol opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig. Ontdek een gezellige en lekkere manier van ontspanning en nieuw eten.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of om uw wensen te bespreken.
Onze Tapasbuffetten
Oudejaarsavond in Spanje
Op Oudjaarsavond – Noche Vieja – blijven de meeste Spanjaarden tot middernacht thuis. Gedurende de avond wordt genoten van tapas en wijn. Oudejaarsavond is in Spanje een avond vol tradities die geluk en voorspoed moeten brengen in het nieuwe jaar.
Zo is het de gewoonte rood ondergoed te dragen tijdens de overgang van oud naar nieuw. De Spanjaarden noemen het hun geluksondergoed, dat ze alleen op oudejaarsavond dragen.
Enkele minuten voor middernacht wordt overal de televisie of de radio aangezet, om rechtstreeks de aftelling naar het nieuwe jaar te kunnen volgen van de torenklok op de Puerta del Sol te Madrid. Wanneer de torenklok om middernacht begint te slaan, trachten alle Spanjaarden binnen de 12 klokslagen 12 witte druiven te eten. Deze traditie heet ‘Las Uvas de la Suerte’ (‘druiven voor geluk’).
Daarna wordt er getoost op het nieuwe jaar met heerlijke Spaanse champagne. Deze nieuwjaarsborrel heet Cava. Het nieuwjaarsfeest wordt tot in de vroege ochtend uitbundig gevierd met een nieuwjaarsbuffet van tapas, sangria, bier en wijn.
Offerte aanvragen
Vraag een vrijblijvende offerte aan