Personeelsfeest Catering

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Uw personeelsfeest catering succesvoller dan ooit tevoren? U bent van succes verzekerd met de Nr.1 Tapas Catering van Nederland!

Organiseert u de catering voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest en wilt u iets bijzonders doen voor uw gasten of medewerkers? Vindt u het belangrijk dat u een gerenommeerde, betrouwbare cateraar voor uw feest heeft?

El Mundo de las Tapas heeft meer dan 20 jaar ervaring met de Spaanse en Mexicaanse cultuur en het doorgronden van lokaal eten, drinken en gezelligheid. Dit hebben wij uitgewerkt tot een geweldige tapascatering formule die uniek is in Nederland.

Hoe kies ik de juiste catering voor mijn bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Een bedrijfsfeest kan verschillende doelen hebben, maar meestal betreft het een blijk van waardering van het bedrijf naar uw personeel of gasten. U als organisator wordt gezien als een bedrijf dat werk maakt van uw feest en de relatie tussen u en uw medewerkers of klanten.
Het eten en drinken zijn daarbij een belangrijk onderdeel en dat moet goed geregeld zijn.

Met de volgende 5 stappen wordt uw bedrijfsfeest catering een groot succes:

Een feest-cateraar die voldoet aan deze voorwaarden geeft u een garantie op een heerlijke en succesvolle catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.

1. Denk aan uzelf

U bent belast met de catering en wilt dit goed regelen, zodat U hiervoor de complimenten kunt ontvangen.

Het organiseren van een feest of het regelen van een personeelsfeest, borrel, receptie, bedrijfsfeest of lunchbijeenkomst kost vaak veel tijd en ook de catering kan gemakkelijk fout gaan. Niemand zit te wachten op achteraf geklaag van medewerkers of gasten. Liever wordt u bedolven onder de complimentjes dat u het geweldig geregeld heeft.

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt. Belangrijk bij dit punt is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt.

Het team van El Mundo de las Tapas is zeer ervaren en weet precies hoe u als organisator goed voor de dag kunt komen. Daarbij streven wij altijd naar optimale service, kwaliteitsproducten en verrassende tapas.

2. Zorg voor een belevenis

Uw feestgangers willen iets beleven. hierdoor laat uw feest een blijvende indruk achter bij uw personeel of klanten.

De doorsnee catering kennen we nu zo onderhand wel. Wellicht dat u zich niet eens meer kunt herinneren wat er werd gegeten op het laatste feestje waar u was. Het beklijft niet.

Tapas catering is een ware belevenis, het eten is een feest. De gevarieerde tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas met de kleine tapasbordjes nodigen uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Al rondlopend bedienen uw gasten zich van de lekkerste tapas en komen in contact met elkaar.

3. Denk aan alle medewerkers of gasten

Zoveel mensen, zoveel smaken. Van belang is dat er aan iedereen wordt gedacht, zowel aan de vegetariër als de alleseter, de fijnproever en de Bourgondiër.

De tapas buffetten van El Mundo de las Tapas bevatten tenminste 25 verschillende tapas! Door de grote variëteit komt iedereen aan zijn trekken en gaat niemand met een lege maag naar huis.

4. Zoek een cateraar die met u meedenkt

Een cateraar kan U van advies voorzien voor wat betreft duur, timing, kosten, samenstelling, kwaliteit en kwantiteit van het eten. Een goede cateraar is flexibel en kan, indien gewenst, al het werk uit handen nemen.

El Mundo de las Tapas Catering biedt standaard een all inn aanbieding, waarbij alles is inbegrepen. U hoeft zich nergens druk om te maken. Naar wens kunt u er een eigen invulling aan geven.

Beschikt de cateraar over koelwagens en mobiele keukenapparatuur en hoe transporteert hij de hapjes? Hoe wordt het eten klaargemaakt? Werkt de cateraar bijvoorbeeld volgens HACCP?

El Mundo de las Tapas heeft alle benodigde papieren en de tapasbuffetten worden met veel veel zorg en aandacht vervaardigd. Wij maken gebruik van verse en seizoensgebonden ingredienten en kopen zoveel mogelijk direct in bij de (vis-)boer. Dit garandeert versheid, kwaliteit en lage prijzen.

5. Hoe kies ik een betrouwbare, bekende cateraar?

Wanneer U op internet of telefonisch iets bestelt, wilt u er van overtuigd zijn dat het goed zit. Een hoge notering in Google geeft vertrouwen in de cateraar.

Google wordt steeds slimmer en neemt ook beoordelingen en reviews mee. Mede op basis hiervan plaatst Google een website van een bedrijf hoger of lager.

El Mundo de las Tapas Catering heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd en krijgt veel vertrouwen van Google. Typ maar eens “tapas catering” of “tapascatering” of “tapas personeelsfeest” in Google in. Met al deze zoekwoorden staat El Mundo de las Tapas in de top 10 van Google!

Een cateraar die referenties kan overleggen en die kan aangeven welke ervaring hij heeft met andere bedrijven en verenigingen, heeft een plus.