tapascateringcatering bedrijfsfeestcatering personeelsfeest
tapas cateringcatering feest Tapas personeelsfeestbedrijfsfeest
tapascatering bedrijventapas voor uw feestbedrijf feest
catering tapastapas catering bedrijfsfeest
catering jaarafsluiting
Spaans themafeest
Catering personeelsfeest
personeelsfeest catering
Wij zijn gespecialiseerd in personeelsfeest catering en bedrijfsfeest catering tot 300 personen.
feest catering
feest catering tapas


Belevenis
bedrijfsfeest catering
Onze tapascatering is een belevenis op uw bedrijfsfeest voor uw gasten, personeel of klanten. Sfeer en gezelligheid door de presentatie in originele kleurvolle mediterrane schalen en bakjes, de kleine tapasbordjes, het eten met vorkjes en de gevarieerde samenstelling.
personeelsfeest catering
bedrijfs feest catering Arnhem


De Nr.1 Tapascateraar
Nr.1 Tapascatering
Wij cateren alleen tapas en niets anders dan tapas. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op het maken van heerlijke tapas.
personeelsfeest Limburg
bedrijfsfeest roermond


Gegarandeerde kwaliteit
kwaliteit tapas
El Mundo de las Tapas maakt gebruik van verse en seizoens- gebonden ingredienten.
Spaans tapasfeest
feest catering


Laagste prijs
Spaanse tapas catering personeelsfeest
El Mundo de las Tapas koopt zoveel mogelijk direct in bij de (vis-)boer. Dit garandeert versheid en lage prijzen.
tapas lunch
bijeenkomst tapasbuffet


Meer tapas in uw buffet
goedkope tapascatering
Onze tapasbuffetten zijn groter en bieden meer keus en gevarieerdheid dan elke andere cateraar.
grootste tapasbuffetten
bedrijfsfeest Brabant


Optimale service
personeelsfeest gelderland
Onze ervaring, kennis van zaken servicegerichtheid, kwaliteit en heerlijke tapas zorgen voor zeer tevreden klanten.
tapasbuffet klanten
bedrijfsfeest Utrecht


Vertrouwen
Nr.1 Tapascatering
Ons jarenlange succesvolle bestaan, referenties van vele zeer tevreden klanten en het vertrouwen van Google maken ons een betrouwbare partner.
bedrijfsfeest catering
bedrijfsfeest eindhoven


Professionaliteit
bedrijfsfeest catering Utrecht
Professionele Tapas Catering vanaf 20 tot 400 personen. HACCP en gediplomeerd. Zeer ervaren tapaskoks.
bedrijfsfeest tapascatering Breda
personeelsfeest tapascatering


Contact, informatie, bestellen
tapas bestellen
T: 06 28545138
E: info@elmundodelastapas.nl
Spaans tapasfeest
feest catering tapas


Spaanse tapas catering

personeelsbuffet"Uw Personeelsfeest Catering Succesvoller Dan Ooit Tevoren? U Bent Van Succes Verzekerd Met De Nr.1 Tapas Catering Van Nederland!"catering personeelsfeest

personeelsfeest tapas catering

bedrijfsfeest tapas catering

Organiseert u de catering voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest en wilt u iets bijzonders doen voor uw gasten of medewerkers? Vindt u het belangrijk dat u een gerenomeerde, betrouwbare cateraar voor uw feest heeft?
personeelsbuffet
El Mundo de las Tapas heeft meer dan 20 jaar ervaring met de Spaanse en Mexicaanse cultuur en het doorgronden van lokaal eten, drinken en gezelligheid. Dit hebben wij uitgewerkt tot een geweldige tapascatering formule die uniek is in Nederland.

Na de eerste successen op feesten van familie en vrienden ging het snel. Steeds meer bedrijven en particulieren bestelden de tapas van El Mundo de las Tapas. Na een tiental TV optredens is El Mundo de las Tapas uitgegroeid tot de Nr.1 tapascatering van Nederland!

Sinds 2006 hebben wij voor honderden bedrijven, verenigingen, instanties en huishoudens in totaal meer dan 10.000 mensen de catering verzorgd.

tapascatering personeelsfeest"Hoe Kies Ik De Juiste Catering Voor Mijn Bedrijfsfeest of Personeelsfeest?"bedrijfsfeest Spaanse catering

themafeest tapas catering
bedrijf catering zeist

Een bedrijfsfeest kan verschillende doelen hebben, maar meestal betreft het een blijk van waardering van het bedrijf naar uw personeel of gasten. U als organisator wordt gezien als een bedrijf dat werk maakt van uw feest en de relatie tussen u en uw medewerkers of klanten.

Het eten en drinken zijn daarbij een belangrijk onderdeel en dat moet goed geregeld zijn.

Met de volgende 5 stappen wordt uw bedrijfsfeest catering een groot succes:

Een (tapas-)cateraar die voldoet aan deze voorwaarden geeft u een garantie op een heerlijke en succesvolle catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest.

bedrijf catering tapas1. Denk Aan Uzelf. U Bent Belast Met De Catering En Wilt Dit Goed Regelen, Zodat U Hiervoor De Complimenten Kunt Ontvangen.Spaanse catering Limburg
tapas catering feest
Spaanse tapas catering den bosch

Het organiseren van een feest of het regelen van een personeelsfeest, borrel, receptie, bedrijfsfeest of lunchbijeenkomst kost vaak veel tijd en ook de catering kan gemakkelijk fout gaan. Niemand zit te wachten op achteraf geklaag van medewerkers of gasten. Liever wordt u bedolven onder de complimentjes dat u het geweldig geregeld heeft.

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt. Belangrijk bij dit punt is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt.

Het team van El Mundo de las Tapas is zeer ervaren en weet precies hoe u als organisator goed voor de dag kunt komen. Daarbij streven wij altijd naar optimale service, kwaliteitsproducten en verrassende tapas.

bedrijfsfeest Amsterdam2. Zorg Voor Een Unieke Ervaring, Uw Feestgangers Willen Iets Beleven. Hierdoor Laat Uw Feest Een Blijvende Indruk Achter Bij Uw Personeel Of Klanten.tapas catering feest
Spaanse tapas catering
bedrijfsfeest tapas catering brabant

De doorsnee catering kennen we nu zo onderhand wel. Wellicht dat u zich niet eens meer kunt herinneren wat er werd gegeten op het laatste feestje waar u was. Het beklijft niet.

Tapascatering is een ware belevenis, het eten is een feest. De gevarieerde tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas met de kleine tapasbordjes nodigen uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Al rondlopend bedienen uw gasten zich van de lekkerste tapas en komen in contact met elkaar.

bedrijfsfeest tapas3. Denk Aan Alle Medewerkers Of Gasten, Want Zoveel Mensen Zoveel Smaken.Spaans feest
catering personeelsuitje
Spaanse catering vlaanderen

Van belang is dat er aan iedereen wordt gedacht, zowel aan de vegetariër als de alleseter, de fijnproever en de Bourgondiër.

De tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas bevatten tenminste 25 verschillende tapas! Door de grote variëteit komt iedereen aan zijn trekken en gaat niemand met een lege maag naar huis.

tapasbuffet bedrijfsfeest4. Zoek Een Professionele Tapascateraar Die Met U Meedenkt.Spaanse catering feest
tapas bedrijfscatering
bedrijfsfeest personeel

Een cateraar kan U van advies voorzien voor wat betreft duur, timing, kosten, samenstelling, kwaliteit en kwantiteit van het eten. Een goede cateraar is flexibel en kan, indien gewenst, al het werk uit handen nemen.

El Mundo de las Tapas Catering biedt standaard een all inn aanbieding, waarbij alles is inbegrepen. U hoeft zich nergens druk om te maken. Naar wens kunt u er een eigen invulling aan geven.

Beschikt de cateraar over koelwagens en mobiele keukenapparatuur en hoe transporteert hij de hapjes? Hoe wordt het eten klaargemaakt? Werkt de cateraar bijvoorbeeld volgens HACCP?

El Mundo de las Tapas heeft alle benodigde papieren en de tapasbufetten worden met veel veel zorg en aandacht vervaardigd. Wij maken gebruik van verse en seizoensgebonden ingredienten en kopen zoveel mogelijk direct in bij de (vis-)boer. Dit garandeert versheid, kwaliteit en lage prijzen.

personeelsfeest zeist tapas5. Hoe Vind Ik Een Betrouwbare, Gewaardeerde Cateraar?tapas catering Utrecht
catering bedrijfsfeestje
catering feest

Wanneer U op internet of telefonisch iets bestelt, wilt u er van overtuigd zijn dat het goed zit. Een hoge notering in Google geeft vertrouwen in de cateraar. Google wordt steeds slimmer en neemt ook beoordelingen en reviews mee. Mede op basis hiervan plaatst Google een website van een bedrijf hoger of lager.

El Mundo de las Tapas Catering heeft een uitstekende staat van dienst opgebouwd en krijgt veel vertrouwen van Google. Typ maar eens “tapas catering” of “tapascatering” of “tapas bestellen” in Google in. Met al deze zoekwoorden staat El Mundo de las Tapas in de top 5 van Google!

Een cateraar die referenties kan overleggen en die kan aangeven welke ervaring hij heeft met andere bedrijven en verenigingen, heeft een plus.

Klik hier voor referenties van El Mundo de las Tapas catering.

tapas feest bedrijvenDe voordelen van El Mundo De Las Tapas bedrijfscatering:Tapas catering Nederland
bedrijfsfeest catering
Spaanse tapas catering personeelsfeest

 • Optimale service, kwalitatieve producten en vooral verrassende tapas.
 • Professionele Tapas Catering vanaf 20 tot 400 personen.
 • HACCP gecertificeerde catering.
 • Een belevenis op uw bedrijfsfeest voor uw gasten, personeel of klanten.
 • De keuze uit een zeer groot aantal verschillende soorten tapas.
 • Tapasbuffetten die groter zijn en meer keus en gevarieerdheid bieden dan die van elke andere cateraar.
 • Referenties van klanten en vertrouwen van Google.
 • Ruime, gevarieerde tapasbuffetten boordevol tapas.
 • Onafhankelijk van het aantal personen en afhankelijk van het seizoen bestaat een tapasbuffet uit minstens 25 verschillende tapas! Ja, u leest het goed: tenminste VIJF-EN-TWINTIG tapas!
 • Meer dan 20 jaar ervaring met de Spaanse en Mexicaanse cultuur en het doorgronden van lokaal eten, drinken en gezelligheid.
 • Tapasbuffetten waar voor eenieder wat wils inzit.
 • De Nr.1 tapascateraar voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten. Wij cateren alleen tapas. Hierdoor hebben wij ons volledig kunnen richten op het ontwikkelen van optimale tapasconcepten.
 • Zoveel mogelijk verse, seizoensgebonden producten, verse ingrediënten en lage prijzen.
 • Tapasbuffetten met 30 tot 50 kleurvolle schalen, bakjes en borden met tapas.
 • Koeling in al onze bestelauto's.
 • Sfeer en gezelligheid door de presentatie in originele kleurvolle mediterrane schalen en bakjes, de kleine tapasbordjes, het eten met vorkjes en de gevarieerde samenstelling.
 • Naar wens de aanwezigheid van ons personeel.
feest organiseren

Bestel nu! Klik hier voor onze heerlijke aanbieding of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

organiseren bedrijfsfeest


catering personeelsfeest
hapjes venloVenlo catering
tapascatering personeelsfeesttapas limburg, tapas noord-brabant, tapas nijmegen