Tapas Catering Alphen aan den Rijn - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Alphen aan den Rijn

U organiseert binnenkort een feest of borrel in Alphen aan den Rijn en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas Catering van Alphen aan den Rijn.

el mundo de las tapas

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw bedrijfs- of personeelsfeest, uw verjaardag of trouwerij.

Wie van onze tapas buffetten gegeten heeft, weet waarom El Mundo de las Tapas de afgelopen jaren zo’n goede naam in Alphen aan den Rijn heeft gekregen. Onze kleurrijke, ruime en laaggeprijsde tapasbuffetten zitten boordevol heerlijke tapas-hapjes.

Daarbij streven we ernaar om de beste en lekkerste tapashapjes van Alphen aan den Rijn en omstreken te bereiden en te bezorgen. Hoe we dat doen? Door ons te richten op onze voordelen:

Tapas catering in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn er ruimschoots mogelijkheden om tapas of fingerfood te eten. Je hoeft niet lang te zoeken of je loopt wel tegen een tapasbarretje of tapas-restaurant aan. U kunt bijvoorbeeld heerlijke tapas-hapjes proeven bij La Cubanita, Proto en ’t Oude Pakhuis, .

Wanneer u echter een feest organiseert en tapas wilt bestellen, dan kunt u bij de meeste van deze restaurants niet terecht. Dan heeft u een echte tapasfeest-cateraar nodig.

Zonnige tapas

El Mundo de las Tapas is de Nr.1 tapascatering van Alphen aan den Rijn. Wij verzorgen in de tapas catering voor bedrijven en particulieren vanaf 25 tot 400 personen.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Focus op Tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas.

Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders.

Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere tapas-cateraars in Alphen aan den Rijn.

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Alphen aan den Rijn gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bestellen in Alphen aan den Rijn

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Alphen aan den Rijn en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.