Tapas Catering Breda

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Breda

U organiseert binnenkort een feest en wilt tapas bestellen in Breda? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas catering van Breda!

el mundo de las tapas

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij. Wie van onze tapas buffetten genoten heeft, weet waarom El Mundo de las Tapas de afgelopen jaren in Breda zo’n goede naam heeft gekregen.

Onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. Met onze lokatie in Breda hebben we maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Breda en omstreken. Hoe we dat doen? Door focus op tapas!

Focus op Tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas. Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders!

Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. Hierdoor behalen we de hoogst mogelijke kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Breda.

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Breda gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Breda

Breda is een echte tapas-stad. De vele tapasbarretjes en tapas-restaurants bieden je veel mogelijkheden en keus. U kunt heerlijke tapas-hapjes proeven bijvoorbeeld bij tapasbar De Markt, tapasbar Centwich, Sol Y Sombra, tapasrestaurant Los Hermanos. en Hacienda Tapasbar.

Echter, wanneer u een feest organiseert en tapas wilt bestellen, dan kunt u bij de meeste van deze restaurants niet terecht. Dan heeft u een echte feest-cateraar nodig. 

Wij verzorgen in Breda de tapas catering voor bedrijven en particulieren vanaf 25 tot 400 personen.

Vorig jaar hebben we in Breda meer dan 100 tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen zoals Avans+, bedrijven als Alphabet Nederland, IKEA Breda, en United Dutch Breweries  BV, zorginstellingen als Tzorg, Gezondheidscentrum Bredero en verenigingen en stichtingen als Breda-Boules en Stichting Nieuwe Veste hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Petrusstraat, Rietveen, Hortensiastraat en de Van der Borchlaan.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Tapas bestellen in Breda

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen.

U kunt tapas bestellen in Breda en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Breda