Tapas Catering Den Haag - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Den Haag

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr.1 Tapas Catering van Den Haag.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft. Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom we de afgelopen jaren in Den Haag zo’n goede naam heeft gekregen. 

Onze tapascatering is een ware belevenis, het eten en zien van onze tapasbuffetten is een feest op zich. Wat maakt El Mundo de las Tapas zo populair in den Haag?

De ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapas buffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. En we hebben maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Den Haag en omstreken. Hoe we dat doen?

el mundo de las tapas

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. 

Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. U betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Den Haag. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Den Haag gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El MUndo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Den Haag

In Den Haag zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals tapasbar Triana, De Sinjoor, tapasrestaurant Limon en Leef Tapas. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar tapascateraar die uitsluitend tapas buffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie in Den Haag en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Den Haag ruim 100 tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen zoals OBS Jan Ligthart, Basisschool de Triangel, Vereniging Hogescholen hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Ook bijvoorbeeld Bibliotheek Segbroek, Rechtbank Den Haag, en het NIDI hebben bij ons tapas besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Kiplaan, het Ernest Hemingwaypark, de C.A. van Beverenstraat en de Adrianus van Driellaan.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Klik op een tapas buffet en overtuig u zelf!

El Mundo de las Tapas in Den Haag

Tapas bezorgen in Den Haag

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Den Haag en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.