Tapas Catering Gouda - De best beoordeelde tapas bestellen van 2023!

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas catering Gouda

Organiseert u een Spaanse avond, -lunch of een tapasfeest? Zoekt u een partycateraar en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. El Mundo de las Tapas is de bekende en betrouwbare tapas cateraar van Gouda.

Wij cateren tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, Paasfeest, nieuwjaarsborrel, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie, verjaardag, personeelsfeest, Paasfeest of welk feest dan ook.

el mundo de las tapas

De tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas zitten boordevol tapas en bieden voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken. 

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt. Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Tapascatering in Gouda

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Gouda bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om kleine gerechten -tapas- te bestellen. De tapasbarretjes schieten als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering is in Gouda steeds populairder geworden.

In deze regio zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals ’t Zusje en Café Restaurant El Rey.

Wanneer u echter een feest organiseert en tapas wilt bestellen, dan kunt u bij de meeste van deze restaurants niet terecht. Dan heeft u een echte tapas-cateraar nodig.

tapas catering gouda

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapas cateraar die uitsluitend tapas buffetten bezorgt op uw feestlokatie bij u thuis of uw bedrijf. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapas buffetten in Gouda.

Vorig jaar hebben we hier een flink aantal tapasbuffetten verzorgd. Onze dienstverlening in Gouda wordt hoog gewaardeerd. Klanten noemen betrouwbaarheid, kwaliteit en service als onze kracht. We hebben dus een naam hoog te houden en zullen ons uiterste best doen om van u een zeer tevreden klant te maken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor iedereen die nog 49 is. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapasbuffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd. De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf. Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Klik op een van onze tapas buffetten en overtuig u zelf!

Tapas bezorgen in Gouda

Tapas catering in Gouda

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland. U kunt tapas bestellen in Gouda en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.