Tapas Catering Almere - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Almere

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas Catering van Almere.

El Mundo de las Tapas is de feest-cateraar waar kunt u heerlijke tapas bestellen. Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom wij de populairste tapascateraar van Almere zijn. In de afgelopen jaren hebben we in Almere en omstreken een zeer goede naam opgebouwd. Lees hieronder waarom.

tapas catering almere

Van gangendiner naar tapasrestaurant naar tapasbuffet

Het onderscheid tusen het originele tapasrestaurant en het “gewone” zoveel-gangendiner-restaurant is aan het vervagen. Uiteraard kunt u in Almere nog altijd bij de meeste restaurants terecht voor een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Vele eetgelegenheden stappen echter over op kleinere gerechten, “shared dining”, hapjes of tapas. Een trend in Almere is dat menukaarten met kleine gerechten zelfs in de top vijf van trending restaurantconcepten staan.

Ook bij feesten en partijen wordt steeds vaker gekozen voor de smakelijke en gezellige tapas. Fingerfood geniet in Almere een grote populariteit. De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en bruiloften in het bijzonder.

U kunt veel verschillende hapjes aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben. Een tapas buffet biedt voor eenieder wat wils. Gasten kunnen verschillende hapjes proberen en hoeven zich niet beperkt te voelen tot het kiezen van één gerecht. De tapasbeleving is daarbij uiteraard belangrijk: zonnig, vrolijk, lekker en gezellig.

Tapas in Almere

In Almere zijn een drietal tapasrestaurants te vinden, namelijk Tapas Barca, La Cubanita en El Mundo Almere. De laatste is vindt u in Almere Haven, maar is niet verbonden met El Mundo de las Tapas.

Wij zijn namelijk geen tapasrestaurant, maar een pure tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Almere en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Almere en omstreken enkele tapasbuffetten verzorgd. Onder meer de Zorggroep Almere, Trovium, Innovactory International, OSG Echnaton en Cincero IT BV hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Voor particulieren hebben we tapas thuisbezorgd ter ere van hun verjaardag of huwelijk.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

De bovenstaande tapasbuffetten zijn onze veelgevraagde standaard buffetten. Naar wens zijn deze aanpasbaar.

Als ervaren, betrouwbare cateraar denken we met u mee en naar wensen kunnen we u ondersteunen tijdens uw bijeenkomst of feest. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen.

Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Bij El Mundo de las Tapas betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Almere.

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Almere en omstreken gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bestellen in Almere

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland. U kunt tapas bestellen in Almere en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Almere