Tapas Catering Amersfoort

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Amersfoort

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr.1 tapas catering van Amersfoort.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij. Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom we de afgelopen jaren in Amersfoort zo’n goede naam heeft gekregen. Onze tapascatering is een ware belevenis, het eten en zien van onze tapasbuffetten is een feest op zich. Wat maakt El Mundo de las Tapas zo populair in Amersfoort?

De ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. En we hebben maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Amersfoort en omstreken. Hoe we dat doen?

el mundo de las tapas

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt.

Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt.

U betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Amersfoort. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Amersfoort gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El MUndo de las Tapas Catering:

tapas beste keus

Tapascatering in Amersfoort

In Amersfoort zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals Gaudi’s, La Cubanita en tapasrestaurant Cataluna. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Amersfoort en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Amersfoort een aantal tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen en verenigingen, zoals De Klimboom, Scouting Mondriaan Amersfoort en de Atletiekvereniging Altis hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Ook bedrijven als Ormco BV, Nederman NL en The 37Company hebben bij ons tapas besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd op de Snoeckgensheuvel, de Evertsenstraat en het Laurens Costerplein.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapas buffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd. De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Klik op een van onze tapas buffetten en overtuig u zelf!

Tapas bezorgen in Amersfoort

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Amersfoort en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

El Mundo de las Tapas in Amersfoort