Tapas Catering Amsterdam

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Amsterdam

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? En u wilt tapas hapjes bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr.1 Tapas Catering van Amsterdam! Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom.

We hebben de afgelopen jaren in Amsterdam een zeer goede naam opgebouwd met onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapas buffetten vol heerlijke hapjes. Onze vele geweldige beoordelingen getuigen hiervan.

In Amsterdam hebben we de afgelopen tijd tientallen opdrachten uitgevoerd. Zo hebben bijvoorbeeld de gemeente Amsterdam, de universiteit van Amsterdam en de Dienst Wonen, Zorg en Samenleven heerlijke tapasbuffetten bij ons besteld. Ook hebben we onder andere in de Jodenbreestraat, Werengouw, Burgerweeshuispad en de Hullenbergweg tapas bezorgd. Wij verzorgen de tapas-feest-catering voor bedrijven en particulieren in Amsterdam vanaf 25 tot 400 personen.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

tapas beste keus

Tapas catering Amsterdam

In Amsterdam zijn vele tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals Catala, Tia Rosa, Pata Negra, Tapas L’Amour en Tapas Café Duende. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een pure tapas catering. Met onze lokatie in Amsterdam hebben we maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Amsterdam en omstreken.

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas.

Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders. Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. 

Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Amsterdam. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Amsterdam gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

El Mundo de las Tapas in Amsterdam

Tapas bezorgen in Amsterdam

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Amsterdam en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.