Tapas Catering Apeldoorn - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Apeldoorn

Organiseert u een Spaanse avond, -lunch of een tapasfeest? Zoekt u een partycateraar en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

El Mundo de las Tapas is de bekende en betrouwbare tapas cateraar van Apeldoorn. Wij cateren tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, Paasfeest, nieuwjaarsborrel, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie, verjaardag, personeelsfeest, Paasfeest of welk feest dan ook.

el mundo de las tapas

Een tapas buffet van El Mundo de las Tapas zit boordevol tapas-hapjes en biedt voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken. 

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt. Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Tapas catering Apeldoorn

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Apeldoorn bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om kleine gerechten -tapas- te bestellen. De tapasbarretjes schieten als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering is in Apeldoorn steeds populairder geworden.

In Apeldoorn zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals Café de Buren, tapasrestaurant Catalunia, Ramblas en Mangú.

tapas apeldoorn

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt op uw feestlokatie bij u thuis of uw bedrijf. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Apeldoorn en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Apeldoorn een aantal tapasbuffetten verzorgd. Onder meer bedrijven zoals Monuta, Gezondheidscentrum Welgelegen, en de Stichting de Nederlandse Fotovakschool hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Carry van Bruggen straat, de Schuylenhof, de Zuider Hoogte, de Arbeidstraat en de Meibloem.

Onze dienstverlening in Apeldoorn wordt hoog gewaardeerd. Klanten noemen betrouwbaarheid, kwaliteit en service als onze kracht. We hebben dus een naam hoog te houden en zullen ons uiterste best doen om van u een zeer tevreden klant te maken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapas buffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd.

De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Klik op een van onze tapas buffetten en overtuig u zelf!

Tapas bestellen in Apeldoorn

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen. U kunt tapas bestellen in Apeldoorn en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Apeldoorn