Tapas Catering Den Bosch

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Den Bosch

Haal de zomer in huis met de heerlijke tapas van de Nr.1 Tapas Catering in Den Bosch!

Organiseert u een Spaanse avond of een tapasfeest? U zoekt partycatering en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas Catering van Den Bosch.

Wij cateren tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, Paasfeest, nieuwjaarsborrel, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie, verjaardag, personeelsfeest, Paasfeest of welk feest dan ook.

tapas logo

De tapas buffetten van El Mundo de las Tapas zitten boordevol tapas en bieden voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken.

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt.

Door de grote diversiteit van onze tapasbuffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

De voordelen van El MUndo de las Tapas Catering:

tapas beste keus

Tapascatering in Den Bosch

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Den Bosch zijn er steeds meer mogelijkheden om Spaanse tapas te eten. Steeds meer restaurants bieden de mogelijkheid om kleine gerechten, tapas te bestellen. De tapasbarretjes schieten als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering is in Den Bosch een begrip geworden.

In Den Bosch zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals Barzza, tapasbar Danza, Doncurado en tapasrestaurant Me Gusta.

tapas-den-bosch

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie.

Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Den Bosch en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Den Bosch ruim 30 tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen zoals KC De Duizendpoot, Cosmo Opleidingen B.V. hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Ook bijvoorbeeld Gynzy 500 BV, BTL Advies BV, Hesdo B.V. hebben bij ons tapas besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Dukaatstraat, de Marienkroon en de Ophoviuslaan.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

De bovenstaande tapasbuffetten zijn onze veelgevraagde standaard buffetten. Naar wens zijn deze aanpasbaar.

Als ervaren, betrouwbare cateraar denken we met u mee en naar wensen kunnen we u ondersteunen tijdens uw bijeenkomst of feest. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen.

Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Bij El Mundo de las Tapas betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Den Bosch.

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Den Bosch en omstreken gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bezorgen in Den Bosch

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Den Bosch en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bestellen in Den Bosch