Tapas bestellen in Maastricht bij de best beoordeelde Tapas Catering van 2024!

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Maastricht

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen in Maastricht? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr.1 Tapas Catering van Maastricht.

Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom we de afgelopen jaren in Maastricht zo’n goede naam heeft gekregen.

Onze tapas catering is een ware belevenis, het eten en zien van onze tapas buffetten is een feest op zich.

El Mundo de las Tapas bezorgt heerlijke tapas buffetten voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of huwelijksfeest of welk feest dan ook!

el mundo de las tapas

De ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. En we hebben maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Maastricht en omstreken. Hoe we dat doen?

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt. Met 15 jaar ervaring in het cateren van feesten weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Maastricht

tapas limburg In Maastricht zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals La Cubanita, La Bodega, La Barraca en Café Madrid. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend fantastische tapas buffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Maastricht en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Maastricht een aantal tapas buffetten verzorgd.

Onder meer bedrijven als XONAR, de RO groep BV en Tulser hebben voor diverse gelegenheden tapas besteld.

Ook instanties als de Gemeente Maastricht, de Universiteit Maastricht en het Openbaar Ministerie Arrondissementsparket Limburg hebben bij ons tapas besteld.

Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd op de Waaygaard, de Bosscherweg, de Philipsweg en de Cassiushof.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Aandacht voor Tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas. Onze aandacht ligt bij tapas en niets anders.

Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. Hierdoor behalen we hoge kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Maastricht.

Daarnaast bezorgen we onze tapas in Maastricht gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bezorgen in Maastricht

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen.

U kunt tapas bestellen in Maastricht en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bestellen in Maastricht