Tapas bestellen in Maastricht

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr.1 tapascatering van Maastricht.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij. Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom we de afgelopen jaren in Maastricht zo’n goede naam heeft gekregen. Onze tapascatering is een ware belevenis, het eten en zien van onze tapasbuffetten is een feest op zich. Wat maakt El Mundo de las Tapas zo populair in Maastricht?

logo el mundo de las tapas

De ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes. En we hebben maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Maastricht en omstreken. Hoe we dat doen?

Bedenk dat een goede, gerenommeerde cateraar U ondersteunt en met U meedenkt. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. U betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Maastricht. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Maastricht gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Maastricht

In Maastricht zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals La Cubanita, La Bodega, La Barraca en Café Madrid. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Maastricht en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Maastricht een aantal tapasbuffetten verzorgd. Onder meer bedrijven als XONAR, de RO groep BV en Tulser hebben voor diverse gelegenheden tapas besteld. Ook instanties als de Gemeente Maastricht, de Universiteit Maastricht en het Openbaar Ministerie Arrondissementsparket Limburg hebben bij ons tapas besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd op de Waaygaard, de Bosscherweg, de Philipsweg en de Cassiushof.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend. 

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

tapas bedrijfsfeest buffet
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Focus op Tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas. Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders. Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Maastricht. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Maastricht gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Tapas bezorgen in Maastricht

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen. U kunt tapas bestellen in Maastricht en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bestellen in Maastricht