Tapas Catering Roermond en Sittard

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Roermond en Sittard

Organiseert u een Spaanse avond, -lunch of een tapasfeest? Zoekt u een feest-cateraar en wilt tapas bestellen voor uw feest? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

El Mundo de las Tapas is de bekende en betrouwbare tapas cateraar van Roermond en omstreken.

Wij cateren tapasbuffetten voor elk denkbaar feest: Kerstborrel, Paasfeest, nieuwjaarsborrel, huwelijksfeest, bedrijfsfeest, communie, verjaardag, personeelsfeest, Paasfeest of welk feest dan ook.

el mundo de las tapas

De tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas zitten boordevol tapas en bieden voor iedereen wat wils. Zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter komen met onze ruime, gevarieerde buffetten aan hun trekken.

De opmaak en presentatie van de tapas zijn belangrijk, daarom gebruiken we veel verschillende kleurrijke schalen, borden en kommen en worden de tapas waar mogelijk in de vorm van een zon opgemaakt.

Door de grote diversiteit van onze tapas buffetten is het mogelijk om een kleurrijk en smakelijk buffet te presenteren.

Tapascatering in Sittard en Roermond

Tapas, kleine hapjes en fingerfood worden steeds populairder. Ook in Roermond en Sittard bieden steeds meer restaurants de mogelijkheid om kleine gerechten -tapas- te bestellen. De tapasbarretjes schieten als paddestoelen uit de grond en ook de tapas catering is in Roermond en Sittard steeds populairder geworden.

In Roermond zijn diverse tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals La Boca, Gusto, Eetcafé Olijfje, Café Sevilla, Sanchos, Tapas Cantina, Sol Grill en Café Tapas.

tapas catering roermond

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt op uw feestlokatie bij u thuis of uw bedrijf. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Roermond, Sittard en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Roermond en Sittard diverse tapasbuffetten verzorgd. Onder meer Kinderopvang Keet in de Kerk, Koraal Groep Op de Bies en Sutherland Design hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Hertenerweg, de Kasteel Kessenichstraat, de Spaubeeklaan, de Willem Alexanderlaan en de Ringweg.

Onze dienstverlening in Roermond en Sittard wordt hoog gewaardeerd. Klanten noemen betrouwbaarheid, kwaliteit en service als onze kracht. We hebben dus een naam hoog te houden en zullen ons uiterste best doen om van u een zeer tevreden klant te maken.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Onze gevarieerde tapasbuffetten met een ruime selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood bieden u veel proefgenot en beleving.  

Klik op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!

Tapas bestellen in Roermond en Sittard

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen.

U kunt tapas bestellen in Roermond of Sittard en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Roermond en Sittard