Tapas bestellen in Rotterdam

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 tapascatering van Rotterdam.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of trouwerij. Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom wij de populairste tapascateraar van Rotterdam zijn. In de afgelopen jaren hebben we in Rotterdam en omstreken een zeer goede naam opgebouwd. Lees hieronder waarom.

tapas-rotterdam

Van gangendiner naar tapasrestaurant naar tapasbuffet

Het onderscheid tusen het originele tapasrestaurant en het “gewone” zoveel-gangendiner-restaurant is aan het vervagen. Uiteraard kunt u in Rotterdam nog altijd bij de meeste restaurants terecht voor een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Vele eetgelegenheden stappen echter over op kleinere gerechten, “shared dining”, hapjes of tapas. Een trend in Rotterdam is dat menukaarten met kleine gerechten zelfs in de top vijf van trending restaurantconcepten staan.

Ook bij feesten en partijen wordt steeds vaker gekozen voor de smakelijke en gezellige tapas. Fingerfood geniet in Rotterdam een grote populariteit. De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en bruiloften in het bijzonder. U kunt veel verschillende hapjes aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben. Een tapasbuffet biedt voor eenieder wat wils. Gasten kunnen verschillende hapjes proberen en hoeven zich niet beperkt te voelen tot het kiezen van één gerecht. De tapasbeleving is daarbij uiteraard belangrijk: zonnig, vrolijk, lekker en gezellig.

Tapascateraar in Rotterdam

De populariteit van tapas in Rotterdam zien we in de toename van het aantal tapasrestaurants en tapasbarretjes. Bekende lokale troeven zijn restaurant Destino, De Hemel op Aarde, BasQ in de Markthal of Drank & Spijslokaal Lust. Enkele van deze tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapascateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Rotterdam en omstreken.

Vorig jaar hebben we in Rotterdam en omstreken bijna 100 tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen zoals Kindcentrum ‘De Hoeksteen’, CBS Beatrix, Basisschool PCB De Parel en Erasmus MC hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. Ook voor bijvoorbeeld de Rechtbank Rotterdam, Tecson Rotterdam B.V., P4People HRM Services BV en Sitecom Europe B.V. hebben we tapasbuffetten verzorgd. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Walhallalaan, op de Slinge, President Rooseveltweg en de Cypruslaan.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

tapas bedrijfsfeest buffet
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

De bovenstaande tapasbuffetten zijn onze veelgevraagde standaard buffetten. Naar wens zijn deze aanpasbaar. Als ervaren, betrouwbare cateraar denken we met u mee en naar wensen kunnen we u ondersteunen tijdens uw bijeenkomst of feest. Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Bij El Mundo de las Tapas betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Rotterdam. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Rotterdam en omstreken gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Klik op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!

Tapas bestellen in Rotterdam

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen. U kunt tapas bestellen in Rotterdam en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Rotterdam