Tapas Catering Rotterdam - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Rotterdam

U organiseert een feest of bijeenkomst en wilt tapas bestellen? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas Catering van Rotterdam.

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen in 2024 voor uw verjaardagsfeest, personeelsfeest of huwelijksfeest.

Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom wij de populaire tapas cateraar van Rotterdam zijn. In de afgelopen jaren hebben we in Rotterdam en omstreken een zeer goede naam opgebouwd.

tapas-rotterdam

Kleinere gerechten, hapjes of tapas

Het onderscheid tusen het originele tapasrestaurant en het “gewone” zoveel-gangendiner-restaurant is aan het vervagen. Uiteraard kunt u in Rotterdam nog altijd bij de meeste restaurants terecht voor een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert.

Vele eetgelegenheden stappen echter over op kleinere gerechten, “shared dining”, hapjes of tapas. Een trend in Rotterdam is dat menukaarten met kleine gerechten zelfs in de top vijf van trending restaurantconcepten staan.

Ook bij feesten en partijen wordt steeds vaker gekozen voor het bestellen van smakelijke en gezellige tapas. Fingerfood geniet in Rotterdam een grote populariteit.

De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en bruiloften in het bijzonder. U kunt veel verschillende hapjes aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben.

Een tapas buffet biedt voor eenieder wat wils. Gasten kunnen verschillende hapjes proberen en hoeven zich niet beperkt te voelen tot het kiezen van één gerecht. De tapasbeleving is daarbij uiteraard belangrijk: zonnig, vrolijk, lekker en gezellig.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Tapas cateraar in Rotterdam

De bovenstaande tapas buffetten zijn onze veelgevraagde standaard buffetten. Naar wens zijn deze aanpasbaar. Als ervaren, betrouwbare feest-cateraar denken we met u mee en naar wensen kunnen we u ondersteunen tijdens uw bijeenkomst of feest. 

Met 15 jaar ervaring in het cateren van tapas weten wij wat u van ons verwacht en kunnen we uw cateringwensen uitstekend verzorgen. Belangrijk hierbij is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. 

Bij El Mundo de las Tapas betaalt een lagere prijs dan bij andere cateraars in Rotterdam. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Rotterdam en omstreken gratis, want we zitten bij u in de buurt.

Klik op een tapas buffet en overtuig u zelf!

Partycateraar in Rotterdam

De populariteit van tapas in Rotterdam zien we in de toename van het aantal tapasrestaurants en tapasbarretjes. Bekende lokale troeven zijn restaurant Destino, De Hemel op Aarde, BasQ in de Markthal of Drank & Spijslokaal Lust. Enkele van deze tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapas cateraar die uitsluitend tapasbuffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlokatie. Wij zijn dus helemaal gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van heerlijke tapasbuffetten in Rotterdam en omstreken.

De afgelopen periode hebben we in Rotterdam en omstreken bijna 100 tapasbuffetten verzorgd. Onder meer scholen zoals Kindcentrum ‘De Hoeksteen’, CBS Beatrix, Basisschool PCB De Parel en Erasmus MC hebben voor diverse gelegenheden tapas bij ons besteld. 

Ook voor bijvoorbeeld de Rechtbank Rotterdam, Tecson Rotterdam B.V., P4People HRM Services BV en Sitecom Europe B.V. hebben we tapasbuffetten verzorgd. 

Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Walhallalaan, op de Slinge, President Rooseveltweg en de Cypruslaan.

El Mundo de las Tapas in Rotterdam

Tapascatering in Rotterdam

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Rotterdam en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.