Tapas Catering Utrecht - De best beoordeelde tapas bestellen van 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen Utrecht

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft of welk feest dan ook. Wie onze buffetten gezien en geproefd heeft, weet waarom El Mundo de las Tapas de Nr.1 tapas catering van Utrecht is!

We hebben de afgelopen jaren in Utrecht een zeer goede naam opgebouwd met onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapas buffetten vol heerlijke tapas-hapjes. Onze vele geweldige beoordelingen getuigen hiervan.

el mundo de las tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas.

Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders. Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. 

Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Utrecht. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Utrecht gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El Mundo de las Tapas Catering:

Tapas catering in Utrecht

Voor tapas kun je in Utrecht terecht bij diverse goede tapasrestaurants en tapasbarretjes, zoals El Olivo, La Cubanita, Tapasbar El Mundo, en Tapasbar Vintage. Enkele van deze bezorgen tapas bij u, andere niet.

El Mundo de las Tapas is geen restaurant, maar een pure tapascatering. Met onze lokatie in Utrecht hebben we maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapashapjes van Utrecht en omstreken.

In Utrecht hebben we de afgelopen tijd ruim 100 tapasbestellingen verzorgd. Onder meer diverse scholen, zoals MBO Utrecht, Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht, College De Kleine Prins Utrecht, maar ook bedrijven als Bristol-Myers Squibb B.V., TASK B.V. en verenigingen zoals de Vakbond FNV Utrecht en de Kamer van Koophandel hebben bij ons tapasbuffetten besteld.

Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd in de Prof. Ritzema Boslaan, Johannieterweg, de Hebriden, Nedereindseweg en op de Oudegracht.

Wij verzorgen in Utrecht de tapas catering voor bedrijven en particulieren vanaf 25 tot 400 personen.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Tapas bezorgen in Utrecht

Tapas bestellen in Utrecht

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland en Vlaanderen. U kunt tapas bestellen in Utrecht en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.