Tapas Catering Zoetermeer

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas bestellen in Zoetermeer

U organiseert binnenkort een feest en wilt tapas bestellen in Zoetermeer? Zoek dan niet langer want El Mundo de las Tapas is de Nr. 1 Tapas Catering van Zoetermeer!

el mundo de las tapas

Bij El Mundo de las Tapas kunt u heerlijke tapas bestellen voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of huwelijksfeest.

Wie van onze tapasbuffetten gegeten heeft, weet waarom El Mundo de las Tapas de afgelopen jaren in Zoetermeer zo’n goede naam heeft gekregen. Onze ruime, kleurrijke, laaggeprijsde tapasbuffetten zitten vol heerlijke tapas-hapjes.

Met onze feest-catering in Zoetermeer hebben we maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Zoetermeer en omstreken. Hoe we dat doen? Door focus op tapas!

Focus op Tapas

Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas.

Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders. Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd.

Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Zoetermeer. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Zoetermeer gratis, want we zitten bij u in de buurt.

De voordelen van El MUndo de las Tapas Catering:

Tapascatering in Zoetermeer

In Zoetermeer vind je steeds meer tapas fans. Er zijn twee tapasrestaurants te vinden, namelijk El Pueblo en La Cubanita. Deze tapasrestaurants bezorgen de tapas niet bij u thuis of bij uw bedrijf.

Wanneer u een feest organiseert en tapas wilt bestellen, dan kunt u bij deze restaurants niet terecht. Dan heeft u een echte tapas-cateraar nodig.

El Mundo de las Tapas is de Nr.1 tapascatering van Zoetermeer. Wij verzorgen in Zoetermeer de tapas catering voor bedrijven en particulieren vanaf 25 tot 400 personen.

Vorig jaar hebben we in Zoetermeer een aantal tapasbuffetten verzorgd. Onder meer bij het  Erasmus College en het Dagcentrum Aspergeakker. Voor particulieren hebben we onder andere tapas bezorgd voor verjaardagen en huwelijksfeesten in de Melissantstraat, Het Lange Land, de Paletsingel en de Klipperkade.

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel je tapas buffet voor thuis en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Een tapasbuffet wordt bij u thuis of in uw bedrijf bezorgd en netjes op uw tafels opgebouwd.

De bezorgers lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Tapas bestellen in Zoetermeer

El Mundo de las Tapas bereidt en verzorgt uw tapascatering vanuit een van onze vele keukens in heel Nederland.

U kunt tapas bestellen in Zoetermeer en wij bereiden en bezorgen uw tapas vanuit onze dichtstbijzijnde lokatie.

Tapas bezorgen in Zoetermeer