Tapas Catering Nieuws 2024

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas Catering Nieuws 2024: alles over onze acties, tapasbuffetten, tapas bestellen, aanbiedingen en tapas thuis bezorgen

2024

tapasbuffet 01-05-2024 Onze tapasbuffetten blijven heerlijk en betaalbaar

De tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas worden steeds beter. De kleurrijke borden, schalen en kommen, de prachtige presentatie, de verfijning en perfectionering van de bestaande tapas, de vernieuwende smaaksensaties. Dit alles zorgt voor zeer tevreden klanten en dat horen en zien we terug in de complimenten.

Onze klanten zijn lyrisch over de kwaliteit van de tapas en onze dienstverlening. En dat tegen zeer betaalbare prijzen. Ondanks dat de prijzen de afgelopen jaren in de supermarkt en horeca enorm zijn gestegen, houden wij onze prijzen betaalbaar. Vanaf vandaag kunt u de nieuwe tapasbuffetten, aanbiedingen en prijzen bekijken.

beoordelingen en reviews 01-01-2024 Feliz Año Nuevo!

We wensen u het allerbeste voor 2024! Laten we er een mooi tapasjaar van maken. Nog mooier dan 2023, hoewel dat bijna niet mogelijk is. Alswe jullie beoordelingen en reviews van het afgelopen jaar bekijken, kunnen we alleen maar concluderen dat we het uitstekend hebben gedaan. Wat een mooie complimenten! 

En dat willen we graag zo houden. Dus ook in 2024 gaan we weer de lekkerste, mooiste en best beoordeelde tapasbuffetten voor jullie bereiden. Wees er op tijd bij!

Daarnaast wordt het een heel speciaal jaar. El Mundo de las Tapas bestaat 15 jaar! Al 15 jaar zijn we de nr.1 Tapascatering! 

2023

sangria 14-07-2023 Tapas-zomer!

De winter leek dit jaar wel erg lang te duren. In mei zaten we nog steeds te wachten op de eerste warme dagen. En toen kwam juni… wat een maand. Top zomerweer! Ideaal voor bbq, maar zeker ook voor tapas! En dat merken we. Straat- en tuinfeesten, bruiloften, schooljaarafsluitingen en verjaardagen, het wordt allemaal buiten gevierd met één van onze tapasbuffetten. Onze gekoelde sangria met vers fruit vloeit daarbij rijkelijk!

Proost op de zomer!

cava 02-01-2023 Wat een jaar!

Het zit erop! 2022 is voorbij. Wat een fantastisch jaar was het voor onze tapascatering. Na de twee corona-jaren leek het er begin van het jaar erop dat we op dezelfde corona-voet zouden doorgaan, lees: af en toe lock-downs, geen feestjes en geen catering. En dat was ook zo de eerste twee maanden. Maar wat er daarna gebeurde? Het ene record na het andere is gesneuveld! Enkele feitjes van 2022 op een rijtje:

  • We hebben voor ruim 10.000 gasten tapas bereid. Een nieuw record!
  • En dat in slechts 10 maanden.
  • We hebben in de maanden april, juni en december nog nooit zoveel bestellingen gehad.
  • Er zijn 22 nieuwe tapas bedacht, 14 goed bevonden en 8 toegevoegd aan onze buffetten.
  • De meest populaire tapas zijn de witlofpartjes met zeevruchten, de albondigas en de knoflook-champignons.
  • De meeste bestellingen kwamen uit Rotterdam, op de voet gevold door Amersfoort en Breda.
  • We hebben een hoop nieuwe beoordelingen en reviews ontvangen. De gemiddelde beoordeling is nog steeds 9.6!!

We sluiten het jaar met veel genoegen af en proosten op 2023!

2022

tapas catering almere 11-10-2022 Raken de tapas op?!

Nee, ik bedoel niet dat we zoveel tapasbuffetten moeten verzorgen dat de tapas opraken. Wat ik bedoel is: kunnen we wel alle ingrediënten verkrijgen? Door de diverse crisissen in de wereld, is de productieketen van vele producten, ook voeding, in de knel gekomen. We moeten ons erop voorbereiden dat er zo nu en dan een bepaald ingrediënt niet verkrijgbaar is. Zie bijvoorbeeld het graan. Dit dient als basis voor enkele van onze tapas, zoals de wraps en het ovenbrood.

Daar moeten we ons op voorbereiden. Ons team is dan ook druk bezig met het bedenken en ontwikkelen van mooie alternatieven, zodat we ten alle tijde een fantastisch tapasbuffet kunnen verzorgen. En dat onze buffetten fantastisch zijn, kun je zien aan de beoordelingen die onze klanten aan ons geven: 9.6 gemiddeld!

Zonnige tapas 01-06-2022 Iedereen aan de tapas!

Het lijkt alsof er de afgelopen maanden een storm door onze catering heeft gewoed! We waren tot de coronaperiode al heel wat gewend, maar zoveel bestellingen? Dat hadden we nog niet meegemaakt. Het leek wel of iedereen aan de tapas ging! We hebben alle records verbroken, inclusief de daarbij behorende uren werk!

Een dank aan ons team is dan ook op zijn plaats. Wat een prestatie! En daar blijft het niet bij. Ook de komende maanden staat de agende alweer gevuld met bestellingen voor tapasbuffetten. Wie nog iets wil, moet snel zijn. Veel ruimte in de agenda is er niet meer.

tapas thuis laten bezorgen 16-02-2022 Feest – Catering – Tapas!

Gisteren is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er geen beperking meer is voor het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen. Dus we kunnen weer een feestje bouwen! En dat betekent: Feest – Catering – Tapas!

Speciaal voor een feest thuis is er ons heerlijke Tapas-Thuis buffet. Het buffet is zeer gevarieerd en divers, waardoor er ruime keuze is voor iedereen.

Licht aan de horizon02-02-2022 Licht aan de horizon

Een week geleden zijn de coronamaatregelen versoepeld. De horeca en winkels zijn weer open en ook op het werk en de scholen laten we de teugels iets los. Ondanks dat de besmettingen de pan uit rijzen, blijft het aantal ziekenhuisopnames relatief laag. We zien dan ook dat er een begin van vertrouwen ontstaat. We krijgen alweer aanvragen om te cateren. De zon komt eindelijk op!

We zullen straks weer meer durven en ook mogen! Het waterige zonnetje zal snel veranderen in een heerlijke lentezon. En daar horen natuurlijk tapas bij!

cava 02-01-2022 Een nieuw jaar

Het zit erop, 2021 is niet meer. Met gemengde gevoelens kijken we terug naar het door het virus gedomineerde coronajaar. Nou, eigenlijk hebben we niet zoveel zin om terug te kijken. Natuurlijk, 2021 had enkele hoogtepunten voor ons in petto. Zo hebben we een gloednieuwe, prachtige website ontwikkeld. Het frisse, moderne uiterlijk heeft vele complimenten uitgelokt.

Na de donkere wintermaanden en een voorjaar waar we als cateraar niet vrolijk van werden, waren de maanden augustus, september en oktober een lichtpuntje. Vooral in deze laatste maand hebben we een record aantal mensen met tapas voorzien. Het zag er dan ook naar uit dat het jaar toch nog goed zou komen. Helaas, begin november werd met de eerste coronamaatregelen begonnen en al snel werd alles geannuleerd.

Op dit moment zitten we midden in de lockdown. El Mundo de las Tapas gaat ook deze storm overleven en het team staat straks klaar om jullie weer van de heerlijkste tapasbuffetten te voorzien.

2021

Corona stop 12-12-2021 Corona stop!

De maand oktober was voor ons een topmaand. Iedereen had zin in feestjes en het lijkt wel of ook iedereen zin in tapas had! Meer dan 1000 gasten hebben deze maand van onze tapas kunnen genieten! En dat het goed was, blijkt uit de mooie beoordelingen die we deze maand hebben ontvangen. Bedankt!

Helaas verslechtert het nieuws rondom de coronamaatregelen. Er is onder andere de mondkapjesplicht ingevoerd en het verplichte coronatoegangsbewijs uitgebreid. De besmettingen stijgen enorm. Nieuwe maatregelen zijn: ontvang thuis niet meer dan 4 gasten per dag. Een andere belangrijke besmettingsbron is het werk. Ook daar is de anderhalve meter afstand weer verplicht.

Ook voor ons als tapascateraar is dit erg slecht nieuws. De vele mooie opdrachten voor kerstborrels en andere feesten gaan niet door.

Het team van El Mundo de las Tapas gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Zo gaan we o.a. uitbreiden met een Italiaans buffet! Tijdens de verplichte rust bereiden we ons goed voor op de tijd dat er weer een feestje gevierd kan worden. En die komt er zeker! 

anderhalve meter 15-09-2021 Dag anderhalve meter!

We waren er al een beetje klaar mee, maar toch was het een bijzondere aankondiging gisteren op de persconferentie: zaterdag 25 september wordt de anderhalve meter afstand afgeschaft!

Eindelijk! Dat betekent dat we zonder bezwaar weer bijeenkomsten kunnen organiseren. We kunnen weer vergaderen, een concert bijwonen, naar de opera en we kunnen weer een feestje vieren! 

tevreden 19-08-2021 We feesten weer!

Als er de afgelopen maanden één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat we met z’n allen gesmacht hebben naar een feestje.

Sinds het vanaf 26 juni weer mocht, zijn de aanvragen voor tapas catering explosief gestegen. Het lijkt wel of iedereen dacht: “feest: tapas bestellen!”

En het team van El Mundo de las Tapas was er klaar voor. En hoe! We hebben het blijkbaar niet verleerd. We verzorgen de heerlijkste en best beoordeelde tapas!

Er zijn weer een tiental mooie beoordelingen gegeven. Op Google staat de teller ondertussen op 77 reviews met een gemiddelde beoordeling van 9.6! Klanten waarderen vooral onze service, kwaliteit en communicatie!

corona alles open 18-06-2021 We mogen weer!

Het is weer zover! Ben je er ook zo aan toe om samen met vrienden en familie als vanouds een feestje te vieren? Vanaf 26 juni kan en mag het weer!

Gisteren is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 26 juni geen beperking meer is voor het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen. Dus we kunnen weer een feestje bouwen!

En met het heerlijke zomerweer is dit dé perfecte periode om tijdens je feest te genieten van heerlijke tapas! Speciaal voor een feest thuis is er ons fantastische Tapas-Thuis buffet. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

tapas thuis laten bezorgen 09-04-2021 Tapas buffet thuis laten bezorgen

Op dit moment lijkt het nog ondenkbaar, maar toch gaat het onherroepelijk weer gebeuren: we kunnen straks thuis weer een feestje vieren! En dan niet online, maar met echte mensen.

Wellicht heb je zin in een zonnig tapasfeest. Haal dan de zomer in huis en laat ons dit heerlijke tapas buffet bij je thuis bezorgen.

online betrouwbare catering 18-03-2021 Vroeger: je geeft een feest en je wilt je gasten wat lekkers te eten aanbieden. Je zoekt een cateraar. Die vind je door: via via, gouden gids, slagerij op de hoek. De keuze is snel gemaakt.

Nu: je geeft een feest en je wilt je gasten wat lekkers te eten aanbieden. Je typt in Google “catering” en krijgt ontelbaar veel soorten en mogelijkheden. Hoe maak je hier een keuze uit? En is het allemaal wel te vertrouwen?

In “Hoe vind ik betrouwbare catering op het internet?” vind je alle informatie over hoe je kunt voorkomen dat je een onbetrouwbare cateraar in de arm neemt.

verjaardag-50-jaar 01-03-2021 Hartelijk Gefeliciteerd! Jij of je partner is binnenkort jarig! Vragen die gelijk opborrelen zijn: vier ik het thuis of huren we iets af? Wat wordt er gedronken en nog belangrijker: wat doen we met het eten? Waarschijnlijk heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan. Je wilt liever voor je verjaardag eten bestellen!

Vooruitlopend op alle verjaardagen die ingehaald en gevierd gaan worden, hebben we een nieuw tapas buffet samengesteld: Het Tapas buffet 50e verjaardag!

Speciaal voor iedereen die nog 49 is. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

feest-catering 19-02-2021 Waarom vieren we feest en hoe doen we dat? Wanneer bestellen we feest-catering en wat is een tapas-feest?

Het lijkt op dit moment (februari 2021) heel ver weg en we kunnen ons nog amper herinneren hoe het is om een feestje te vieren. We missen het dan ook heel erg. Waarom eigenlijk? Waarom vieren we feest?

In dit artikel vind je 6 redenen om feest te vieren. Daarnaast krijg je de 5 basisingrediënten voor elk feest. Tenslotte laten we je 9 feesten zien waarbij je onze heerlijke tapas-feestcatering kunt bestellen.

personeelsfeest tapas catering 28-01-2021 Op dit moment zit het er nog niet in, maar wij gaan er van  uit dat we later dit jaar weer een feestje mogen vieren. We kijken uit om weer te mogen cateren en tapas bezorgen op verjaardagen, bruiloften en bedrijfs- en personeelsfeesten. 

De eersten die weer tapas bestellen, zullen de druk voelen om het goed te doen. Zeker voor bedrijven is het vaak moeilijk om de juiste cateraar te vinden. 

Check onze 5-stappen handleiding voor het vinden van de juiste cateraar voor uw personeelsfeest.

homepage 07-01-2021 Zoals de vorige keer aangekondigd, hebben we onze website vernieuwd

De informatie is veel duidelijker en helder en de buffetten worden met afbeeldingen toegelicht. De site voldoet aan de huidige eisen en is geschikt om op de mobiele telefoon te bekijken. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!
tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet
bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet
tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet
verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar
kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet
tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

2020

12-12-2020 Het coronavirus en de voortdurende maatregelen van de overheid om het virus te bestrijden, zijn van grote invloed op de horeca. 

Daar we tijdelijk niet met groepen bij elkaar mogen zijn, wordt er ook geen catering voor groepen besteld. Ons concept van onze tapas catering is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen. Dat betekent dat we voorlopig rustig aan moeten doen en geen tapas bezorgen. 

Echter, zoals een bekende voetballer zei: elk nadeel heb z’n voordeel. 

We gaan deze periode gebruiken: nieuwe tapas bedenken en uitproberen en onze tapasbuffetten nog verder optimaliseren. Zodoende blijven we ook in 2021 de lekkerste en beste tapas cateraar. 

Daarnaast gaan we onze website grondig herzien en opnieuw opzetten.

20-05-2020 Gisteren heeft de persconferentie plaatsgevonden van minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) over de versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus per 1 juni 2020

Hier zijn een aantal belangrijke besluiten bekendgemaakt die door het crisisteam zijn genomen. Van één besluit in het bijzonder worden wij heel vrolijk: Vanaf 1 juni 2020 geldt er geen maximum voor het ontvangen van bezoek. We kunnen dus weer een feestje vieren!! 

Dat betekent dat wij als tapascateraar weer aan de slag kunnen! Wij van El Mundo de las Tapas staan klaar om jullie weer van de lekkerste tapas te voorzien!

14-04-2020 Het is nu een maand geleden dat de maatregelen en richtlijnen zijn ingevoerd om het coronavirus onder controle te krijgen. De anderhalve meter regel, het verbod op bijeenkomsten en evenementen, alsmede het sluiten van de horeca is van grote invloed op onze dienstverlening

Tapas catering, het bereiden en bezorgen van tapas bij bedrijven, bij mensen thuis of voor feestjes in horecagelegenheden, is op dit moment niet mogelijk. Wij van El Mundo de las Tapas gebruiken deze periode om enkele aanpassingen en vernieuwingen door te voeren in onze keukens

We experimenteren met heerlijke tapas en bedenken nieuwe concepten. Belangrijkste is: hoe kunnen we straks, als de richtlijnen mogelijk worden versoepeld, onze tapas zo veilig mogelijk bereiden en bezorgen. 

Daar hebben we al enkele ideeën over en zodra er weer feestjes worden gevierd, zullen we klaar staan om weer mooie, heerlijke tapasbuffetten voor u te serveren. 

Tot die tijd wensen we u alle gezondheid toe en hopen we dat u en wij deze periode in goede gezondheid doorkomen.

tapas-aanbiedingsbuffet 02-01-2020 Ook dit jaar hebben we weer een fantastische Tapas-aanbieding. U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! 

Een heerlijk, rijk gevuld en zonnig tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen.

tapas nieuwjaarsbuffet 01-01-2020 2019 zit erop. Wij wensen alle tapasliefhebbers een gelukkig en smakelijk 2020! Ook dit jaar gaan we ons weer volop inzetten om de nr.1 tapas cateraar te zijn en te blijven. Dat doen we door de heerlijkste tapas te bereiden en de beste service te bieden. Dat blijkt wel uit de waarderingen en beoordelingen die we ontvangen. Zo scoren we gemiddeld 9,4 op Google en 9,4 op Facebook! En dat willen we minstens zo houden! Wist u dat:
– wij in 2019 voor bijna 10.000 personen tapas hebben bereid
– dat dit ongeveer 280.000 tapas zijn
– de populairste tapa nog steeds de albondigas zijn, op de voet gevolgd door de aardappeltortilla
– tapas onverminderd enorm populair zijn
– 94% van onze klanten zeer tevreden is
– wij hier heel erg trots op zijn