Tapas Catering

4.6/5
9.6
Klanten over ons

Tapas Catering Nieuws: lees hier alles over onze acties, buffetten, nieuws, covid-19, aanbiedingen en nieuwe tapas bestellen

2021

verjaardag-50-jaar 01-03-2021 Tapasbuffet 50e verjaardag! Vooruitlopend op alle verjaardagen die ingehaald en gevierd gaan worden, hebben we een nieuw tapasbuffet samengesteld.

Speciaal voor alle mannen en vrouwen die nog 49 zijn. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

feest-catering 19-02-2021 Waarom vieren we feest en hoe doen we dat? Wanneer bestellen we feest-catering en wat is een tapas-feest?

Het lijkt op dit moment (februari 2021) heel ver weg en we kunnen ons nog amper herinneren hoe het is om een feestje te vieren. We missen het dan ook heel erg. Waarom eigenlijk? Waarom vieren we feest?

In dit artikel vind je 6 redenen om feest te vieren. Daarnaast krijg je de 5 basisingrediënten voor elk feest. Tenslotte laten we je 9 feesten zien waarbij je onze heerlijke tapas-feestcatering kunt bestellen.

Verjaardag-catering 12-02-2021 Hartelijk Gefeliciteerd! U of uw partner is binnenkort jarig! Vragen die gelijk opborrelen zijn: vier ik het thuis of huren we iets af? Wat wordt er gedronken en nog belangrijker: wat doen we met het eten?

Je hebt echter geen zin om de hele verjaardag in de keuken te staan om verjaardag-tapas te bereiden. En zo zijn er nog 5 goede redenen om een cateraar voor uw verjaardag in te schakelen

personeelsfeest tapas catering 28-01-2021 Op dit moment zit het er nog niet in, maar wij gaan er van  uit dat we later dit jaar weer een feestje mogen vieren. We kijken uit om weer te mogen cateren op verjaardagen, bruiloften en bedrijfs- en personeelsfeesten. 

De eersten die weer tapas bestellen, zullen de druk voelen om het goed te doen. Zeker voor bedrijven is het vaak moeilijk om de juiste cateraar te vinden. 

Check onze 5-stappen handleiding voor het vinden van de juiste cateraar voor uw personeelsfeest.

07-01-2021 Zoals de vorige keer aangekondigd, hebben we onze website vernieuwd

De informatie is veel duidelijker en helder en de buffetten worden met afbeeldingen toegelicht. De site voldoet aan de huidige eisen en is geschikt om op de mobiele telefoon te bekijken. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!
tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet
tapas bedrijfsfeest buffet
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet
verjaardag-50-jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar
kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet
tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

2020

12-12-2020 Het coronavirus en de voortdurende maatregelen van de overheid om het virus te bestrijden, zijn van grote invloed op de horeca. 

Daar we tijdelijk niet met groepen bij elkaar mogen zijn, wordt er ook geen catering voor groepen besteld. Ons concept van onze tapas catering is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen. Dat betekent dat we voorlopig rustig aan moeten doen. 

Echter, zoals een bekende voetballer zei: elk nadeel heb z’n voordeel. 

We gaan deze periode gebruiken: nieuwe tapas bedenken en uitproberen en onze tapasbuffetten nog verder optimaliseren. Zodoende blijven we de lekkerste en beste tapascateraar. 

Daarnaast gaan we onze website grondig herzien en opnieuw opzetten.

20-05-2020 Gisteren heeft de persconferentie plaatsgevonden van minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) over de versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus per 1 juni 2020

Hier zijn een aantal belangrijke besluiten bekendgemaakt die door het crisisteam zijn genomen. Van één besluit in het bijzonder worden wij heel vrolijk: Vanaf 1 juni 2020 geldt er geen maximum voor het ontvangen van bezoek. We kunnen dus weer een feestje vieren!! 

Dat betekent dat wij als tapascateraar weer aan de slag kunnen! Wij van El Mundo de las Tapas staan klaar om jullie weer van de lekkerste tapas te voorzien!

14-04-2020 Het is nu een maand geleden dat de maatregelen en richtlijnen zijn ingevoerd om het coronavirus onder controle te krijgen. De anderhalve meter regel, het verbod op bijeenkomsten en evenementen, alsmede het sluiten van de horeca is van grote invloed op onze dienstverlening

Tapas catering, het bereiden en bezorgen van tapas bij bedrijven, bij mensen thuis of voor feestjes in horecagelegenheden, is op dit moment niet mogelijk. Wij van El Mundo de las Tapas gebruiken deze periode om enkele aanpassingen en vernieuwingen door te voeren in onze keukens

We experimenteren met heerlijke tapas en bedenken nieuwe concepten. Belangrijkste is: hoe kunnen we straks, als de richtlijnen mogelijk worden versoepeld, onze tapas zo veilig mogelijk bereiden en bezorgen. 

Daar hebben we al enkele ideeën over en zodra er weer feestjes worden gevierd, zullen we klaar staan om weer mooie, heerlijke tapasbuffetten voor u te serveren. 

Tot die tijd wensen we u alle gezondheid toe en hopen we dat u en wij deze periode in goede gezondheid doorkomen.

tapas-aanbiedingsbuffet 02-01-2020 Ook dit jaar hebben we weer een fantastische Tapas-aanbieding. U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! 

Een heerlijk, rijk gevuld en zonnig tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen.

tapas nieuwjaarsbuffet 01-01-2020 2019 zit erop. Wij wensen alle tapasliefhebbers een gelukkig en smakelijk 2020! Ook dit jaar gaan we ons weer volop inzetten om de nr.1 tapascateraar te zijn en te blijven. Dat doen we door de heerlijkste tapas te bereiden en de beste service te bieden. Dat blijkt wel uit de waarderingen en beoordelingen die we ontvangen. Zo scoren we gemiddeld 9,4 op Google en 9,4 op Facebook! En dat willen we minstens zo houden! Wist u dat:
– wij in 2019 voor bijna 10.000 personen tapas hebben bereid
– dat dit ongeveer 280.000 tapas zijn
– de populairste tapa nog steeds de albondigas zijn, op de voet gevolgd door de aardappeltortilla
– tapas onverminderd enorm populair zijn
– 94% van onze klanten zeer tevreden is
– wij hier heel erg trots op zijn