Tapas bezorgen

U of uw bedrijf geeft binnenkort een feest en u wilt uw gasten wat lekkers te eten en drinken aanbieden. Liefst in de vorm van hapjes. Dan kom je al snel uit bij tapas catering. Bij een goede tapascateraar kunt u heerlijke hapjes bestellen en tapas laten bezorgen. De tapas cateraar heeft meerdere lokaties in Nederland en bezorgt tapas bij uw bedrijf of bij u thuis. U kunt er losse borrelhapjes bestellen, schalen met de lekkerste tapas bestellen of een compleet tapasbuffet laten thuisbezorgen.

Hapjes in een tapasbuffet

Een uitgebalanceerd tapasbuffet bevat tapashapjes met heerlijke smaaksensaties en voor iedereen wat wils. Het biedt u een ruime keuze en diversiteit aan koude en warme hapjes. Zowel volwassenen als kinderen, de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter komen met een ruim, gevarieerd buffet aan hun trekken.

Zonnige tapas

De beleving van de tapascateraar

Bij de kwaliteit van de tapas hapjes gaat het vooral om smaak en versheid, maar ook de manier van bereiden, opdienen en keuze van aardewerk. Wilt u simpel servies, of gekleurd aardewerk? De tapasbeleving wordt verder verhoogd door het gebruik van originele kleine tapasbordjes. Van belang is ook of de tapascateraar rekening kan houden met allegieen, zoals gluten- en notenallergie.

Tapascatering kiezen

Een goede, gerenommeerde tapascateraar ondersteunt U en denkt met U mee. Belangrijk bij dit punt is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Let u bij uw keuze van de tapascatering op de inhoud van het tapasbuffet en de kwaliteit van de tapas. Beoordelingen en recensies kunnen hierbij helpen

Tapas Nieuws

20-05-2020 Gisteren heeft de persconferentie plaatsgevonden van minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) over de versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus per 1 juni 2020. Hier zijn een aantal belangrijke besluiten bekendgemaakt die door het crisisteam zijn genomen. Van één besluit in het bijzonder worden wij heel vrolijk: Vanaf 1 juni 2020 geldt er geen maximum voor het ontvangen van bezoek. We kunnen dus weer een feestje vieren!! Dat betekent dat wij als tapascateraar weer aan de slag kunnen! Wij van El Mundo de las Tapas staan klaar om jullie weer van de lekkerste tapas te voorzien! Klik hier voor meer informatie over regels, tips en adviezen om er een geslaagd en zorgeloos feest van te maken.

14-04-2020 Het is nu een maand geleden dat de maatregelen en richtlijnen zijn ingevoerd om het coronavirus onder controle te krijgen. De anderhalve meter regel, het verbod op bijeenkomsten en evenementen, alsmede het sluiten van de horeca is van grote invloed op onze dienstverlening. Tapas catering, het bereiden en bezorgen van tapas bij bedrijven, bij mensen thuis of voor feestjes in horecagelegenheden, is op dit moment niet mogelijk. Wij van El Mundo de las Tapas gebruiken deze periode om enkele aanpassingen en vernieuwingen door te voeren in onze keukens. We experimenteren met heerlijke tapas en bedenken nieuwe concepten. Belangrijkste is: hoe kunnen we straks, als de richtlijnen mogelijk worden versoepeld, onze tapas zo veilig mogelijk bereiden en bezorgen. Daar hebben we al enkele ideeën over en zodra er weer feestjes worden gevierd, zullen we klaar staan om weer mooie, heerlijke tapasbuffetten voor u te serveren. Tot die tijd wensen we u alle gezondheid toe en hopen we dat u en wij deze periode in goede gezondheid doorkomen.

02-01-2020 Ook dit jaar hebben we weer een fantastische Tapas-aanbieding. U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! Een heerlijk, rijk gevuld en zonnig tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen.

01-01-2020 2019 zit erop. Wij wensen alle tapasliefhebbers een gelukkig en smakelijk 2020! Ook dit jaar gaan we ons weer volop inzetten om de nr.1 tapascateraar te zijn en te blijven. Dat doen we door de heerlijkste tapas te bereiden en de beste service te bieden. Dat blijkt wel uit de waarderingen en beoordelingen die we ontvangen. Zo scoren we gemiddeld 9,4 op Google en 9,4 op Facebook! En dat willen we minstens zo houden! Wist u dat:
– wij in 2019 voor bijna 10.000 personen tapas hebben bereid
– dat dit ongeveer 280.000 tapas zijn
– de populairste tapa nog steeds de albondigas zijn, op de voet gevolgd door de aardappeltortilla
– tapas onverminderd enorm populair zijn
– 94% van onze klanten zeer tevreden is
– wij hier heel erg trots op zijn