Tapas Catering Nieuws 2021

4.8/5
9.6
Klanten over ons

Tapas Catering Nieuws 2021: alles over onze acties, tapasbuffetten, tapas bestellen, covid-19, aanbiedingen en tapas thuis bezorgen

2021

tevreden 19-08-2021 We feesten weer!

Als er de afgelopen maanden één ding duidelijk is geworden, dan is het wel dat we met z’n allen gesmacht hebben naar een feestje.

Sinds het vanaf 26 juni weer mocht, zijn de aanvragen voor tapas catering explosief gestegen. Het lijkt wel of iedereen dacht: “feest: tapas bestellen!”

En het team van El Mundo de las Tapas was er klaar voor. En hoe! We hebben het blijkbaar niet verleerd. We verzorgen de heerlijkste en best beoordeelde tapas!

Er zijn weer een tiental mooie beoordelingen gegeven. Op Google staat de teller ondertussen op 77 reviews met een gemiddelde beoordeling van 9.6! Klanten waarderen vooral onze service, kwaliteit en communicatie!

corona alles open 18-06-2021 We mogen weer!

Het is weer zover! Ben je er ook zo aan toe om samen met vrienden en familie als vanouds een feestje te vieren? Vanaf 26 juni kan en mag het weer!

Gisteren is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er vanaf 26 juni geen beperking meer is voor het aantal mensen dat je thuis mag ontvangen. Dus we kunnen weer een feestje bouwen!

En met het heerlijke zomerweer is dit dé perfecte periode om tijdens je feest te genieten van heerlijke tapas! Speciaal voor een feest thuis is er ons fantastische Tapas-Thuis buffet. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

tapas thuis laten bezorgen 09-04-2021 Tapas buffet thuis laten bezorgen

Op dit moment lijkt het nog ondenkbaar, maar toch gaat het onherroepelijk weer gebeuren: we kunnen straks thuis weer een feestje vieren! En dan niet online, maar met echte mensen.

Wellicht heb je zin in een zonnig tapasfeest. Haal dan de zomer in huis en laat ons dit heerlijke tapas buffet bij je thuis bezorgen.

online betrouwbare catering 18-03-2021 Vroeger: je geeft een feest en je wilt je gasten wat lekkers te eten aanbieden. Je zoekt een cateraar. Die vind je door: via via, gouden gids, slagerij op de hoek. De keuze is snel gemaakt.

Nu: je geeft een feest en je wilt je gasten wat lekkers te eten aanbieden. Je typt in Google “catering” en krijgt ontelbaar veel soorten en mogelijkheden. Hoe maak je hier een keuze uit? En is het allemaal wel te vertrouwen?

In “Hoe vind ik betrouwbare catering op het internet?” vind je alle informatie over hoe je kunt voorkomen dat je een onbetrouwbare cateraar in de arm neemt.

verjaardag-50-jaar 01-03-2021 Hartelijk Gefeliciteerd! Jij of je partner is binnenkort jarig! Vragen die gelijk opborrelen zijn: vier ik het thuis of huren we iets af? Wat wordt er gedronken en nog belangrijker: wat doen we met het eten? Waarschijnlijk heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan. Je wilt liever voor je verjaardag eten bestellen!

Vooruitlopend op alle verjaardagen die ingehaald en gevierd gaan worden, hebben we een nieuw tapas buffet samengesteld: Het Tapas buffet 50e verjaardag!

Speciaal voor iedereen die nog 49 is. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

feest-catering 19-02-2021 Waarom vieren we feest en hoe doen we dat? Wanneer bestellen we feest-catering en wat is een tapas-feest?

Het lijkt op dit moment (februari 2021) heel ver weg en we kunnen ons nog amper herinneren hoe het is om een feestje te vieren. We missen het dan ook heel erg. Waarom eigenlijk? Waarom vieren we feest?

In dit artikel vind je 6 redenen om feest te vieren. Daarnaast krijg je de 5 basisingrediënten voor elk feest. Tenslotte laten we je 9 feesten zien waarbij je onze heerlijke tapas-feestcatering kunt bestellen.

personeelsfeest tapas catering 28-01-2021 Op dit moment zit het er nog niet in, maar wij gaan er van  uit dat we later dit jaar weer een feestje mogen vieren. We kijken uit om weer te mogen cateren en tapas bezorgen op verjaardagen, bruiloften en bedrijfs- en personeelsfeesten. 

De eersten die weer tapas bestellen, zullen de druk voelen om het goed te doen. Zeker voor bedrijven is het vaak moeilijk om de juiste cateraar te vinden. 

Check onze 5-stappen handleiding voor het vinden van de juiste cateraar voor uw personeelsfeest.

homepage 07-01-2021 Zoals de vorige keer aangekondigd, hebben we onze website vernieuwd

De informatie is veel duidelijker en helder en de buffetten worden met afbeeldingen toegelicht. De site voldoet aan de huidige eisen en is geschikt om op de mobiele telefoon te bekijken. We zijn trots op het uiteindelijke resultaat.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!
tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet
bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet
tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet
verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar
kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet
tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

2020

12-12-2020 Het coronavirus en de voortdurende maatregelen van de overheid om het virus te bestrijden, zijn van grote invloed op de horeca. 

Daar we tijdelijk niet met groepen bij elkaar mogen zijn, wordt er ook geen catering voor groepen besteld. Ons concept van onze tapas catering is gebaseerd op groepen vanaf 20 personen. Dat betekent dat we voorlopig rustig aan moeten doen en geen tapas bezorgen. 

Echter, zoals een bekende voetballer zei: elk nadeel heb z’n voordeel. 

We gaan deze periode gebruiken: nieuwe tapas bedenken en uitproberen en onze tapasbuffetten nog verder optimaliseren. Zodoende blijven we ook in 2021 de lekkerste en beste tapas cateraar. 

Daarnaast gaan we onze website grondig herzien en opnieuw opzetten.

20-05-2020 Gisteren heeft de persconferentie plaatsgevonden van minister-president Rutte en minister de Jonge (VWS) over de versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus per 1 juni 2020

Hier zijn een aantal belangrijke besluiten bekendgemaakt die door het crisisteam zijn genomen. Van één besluit in het bijzonder worden wij heel vrolijk: Vanaf 1 juni 2020 geldt er geen maximum voor het ontvangen van bezoek. We kunnen dus weer een feestje vieren!! 

Dat betekent dat wij als tapascateraar weer aan de slag kunnen! Wij van El Mundo de las Tapas staan klaar om jullie weer van de lekkerste tapas te voorzien!

14-04-2020 Het is nu een maand geleden dat de maatregelen en richtlijnen zijn ingevoerd om het coronavirus onder controle te krijgen. De anderhalve meter regel, het verbod op bijeenkomsten en evenementen, alsmede het sluiten van de horeca is van grote invloed op onze dienstverlening

Tapas catering, het bereiden en bezorgen van tapas bij bedrijven, bij mensen thuis of voor feestjes in horecagelegenheden, is op dit moment niet mogelijk. Wij van El Mundo de las Tapas gebruiken deze periode om enkele aanpassingen en vernieuwingen door te voeren in onze keukens

We experimenteren met heerlijke tapas en bedenken nieuwe concepten. Belangrijkste is: hoe kunnen we straks, als de richtlijnen mogelijk worden versoepeld, onze tapas zo veilig mogelijk bereiden en bezorgen. 

Daar hebben we al enkele ideeën over en zodra er weer feestjes worden gevierd, zullen we klaar staan om weer mooie, heerlijke tapasbuffetten voor u te serveren. 

Tot die tijd wensen we u alle gezondheid toe en hopen we dat u en wij deze periode in goede gezondheid doorkomen.

tapas-aanbiedingsbuffet 02-01-2020 Ook dit jaar hebben we weer een fantastische Tapas-aanbieding. U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! 

Een heerlijk, rijk gevuld en zonnig tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen.

tapas nieuwjaarsbuffet 01-01-2020 2019 zit erop. Wij wensen alle tapasliefhebbers een gelukkig en smakelijk 2020! Ook dit jaar gaan we ons weer volop inzetten om de nr.1 tapas cateraar te zijn en te blijven. Dat doen we door de heerlijkste tapas te bereiden en de beste service te bieden. Dat blijkt wel uit de waarderingen en beoordelingen die we ontvangen. Zo scoren we gemiddeld 9,4 op Google en 9,4 op Facebook! En dat willen we minstens zo houden! Wist u dat:
– wij in 2019 voor bijna 10.000 personen tapas hebben bereid
– dat dit ongeveer 280.000 tapas zijn
– de populairste tapa nog steeds de albondigas zijn, op de voet gevolgd door de aardappeltortilla
– tapas onverminderd enorm populair zijn
– 94% van onze klanten zeer tevreden is
– wij hier heel erg trots op zijn