Tapasbuffetten: versheid, diversiteit en laagste prijsgarantie

Onze tapasbuffetten zitten boordevol tapas. Bij ons betaalt u niet per tapa. Onafhankelijk van het aantal personen en afhankelijk van het seizoen bestaat een tapasbuffet uit minstens 25 verschillende tapas! Ja, u leest het goed: Minstens VIJF-EN-TWINTIG tapas!. Dat betekent dat zowel de fijnproever als de bourgondier, de vegetarier als de alleseter aan hun trekken komen met onze ruime, gevarieerde buffetten. Versheid, diversiteit en laagste prijsgarantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Tapasbuffet

Wat zit er allemaal bij een tapasbuffet?

Onze tapasbuffetten zijn inclusief:

Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar en uw uiteindelijke offerte zal hierop worden aangepast. Naar wens verzorgen wij bijvoorbeeld ook dranken, zoals Spaans bier, wijn, cava en sangria.

De warme tapas worden in chafing dishes geleverd, zodat u er de gehele avond van kunt genieten. Door de presentatie in originele, kleurvol opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig. Ontdek een gezellige en lekkere manier van ontspanning en nieuw eten.

Voor meer informatie klik op één van de buffetten.

Onze Tapasbuffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

tapas bedrijfsfeest buffet
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Kerst-Tapasbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.