Tapas buffet bestellen bij de Nr. 1 Tapas catering van 2024!

logo el mundo de las tapas
4.8/5
9.8
Klanten over ons

Onze Tapas buffetten

tapas aanbieding
Tapas-Superaanbieding!

Dit meest gekozen “Beste Keus”-tapasbuffet bevat maar liefst 25 verschillenden warme en koude tapas, zowel zoet als hartig en is maaltijdvervangend.

tapas bruiloft buffet
Tapas-Huwelijksbuffet

Het Huwelijksfeest Tapasbuffet is ruim en gevarieerd en zit boordevol authentieke Spaanse huwelijkstapas.

bedrijfsfeest-catering
Tapas-Bedrijfsfeestbuffet

Wij zijn de gerenommeerde, betrouwbare cateraar die de catering van uw bedrijfsfeest uit handen neemt, zodat u er geen omkijken naar heeft.

tapas buffet thuis
Tapas-Thuis buffet

Laat je feestje thuis verzorgen door El Mundo de las Tapas Catering. Bestel het Tapas-Thuis buffet en laat je tapas buffet thuis bezorgen.

verjaardag catering 50 jaar
Tapas-Verjaardagsbuffet-50

Speciaal voor iedereen die nog 49 is. Het Tapas-Verjaardagsbuffet-50-jaar zit boordevol heerlijke verjaardagshapjes, inclusief 50 jaar gadgets.

kerstcatering
Tapas-Kerstbuffet

Een heerlijk buffet met een grote diversiteit aan luxe tapas en hapjes. We verzorgen uw Kerstborrel met een maaltijdvervangend Tapas-Kerstbuffet.

tapas nieuwjaarsbuffet
Tapas-Nieuwjaarsbuffet

De nieuwjaarsborrel leent zich uitstekend voor het aanbieden van een tapasbuffet. Het Tapas-Nieuwjaarsbuffet zit boordevol heerlijke tapas en wordt voorafgegaan door een lekker glaasje Cava.

Onze tapas buffetten zijn inclusief:

De warme tapas worden in chafing dishes geleverd, zodat u er de gehele avond van kunt genieten.

Door de presentatie in originele, kleurvol opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig.

Onze tapasbuffetten zitten boordevol tapas. Bij ons betaalt u niet per tapa. Onafhankelijk van het aantal personen bestaat een buffet uit minstens 25 verschillende tapas!

Ja, u leest het goed: Minstens VIJF-EN-TWINTIG tapas!

Dat betekent dat zowel de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter aan hun trekken komen met onze ruime, gevarieerde buffetten.

Aanvullende wensen zijn uiteraard bespreekbaar en uw uiteindelijke offerte zal hierop worden aangepast.

Naar wens verzorgen wij bijvoorbeeld ook dranken, zoals Spaans bier, wijn, cava en sangria.

Desgewenst kunt u ook bediening inhuren die de hele avond aanwezig is, zorgt dat alles naar wens verloopt, rondgaat met verschillende tapas en per gerecht uitleg kan geven.

Wat is een tapas buffet?

Een tapas buffet is het presenteren van tapas in de vorm van een buffet. Eén of meerdere tafels staan vol met kleurrijke mediterrane schalen, borden en kommen met allemaal verschillende tapas hapjes.

Een gevarieerd tapasbuffet met de kleine tapasbordjes nodigt uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Gasten lopen met een klein tapasbordje langs de tafels en nemen enkele tapas. Daarna gaat men dit aan tafel of ergens staand opeten. Men kan zo vaak naar het buffet als dat men zin heeft.

tapas buffet

Is een tapasbuffet geschikt voor thuis?

Een tapas buffet is een perfecte manier om uw gasten tijdens een feestje thuis eten aan te bieden.

Als gastvrouw/-heer hoeft u niets te doen, behalve te genieten van uw feest! U kunt zich helemaal richten op uw gasten.

Het hapjesbuffet wordt volledig verzorgd, inclusief alle benodigdheden. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn tafels waar het buffet kan worden opgebouwd.

De bezorgers bouwen het buffet netjes op uw tafels op tot een kleurrijk geheel. Ze lichten het buffet toe en geven advies over allergenen, de indeling van de tapas en hoe u het feest het prettigst en zorgeloos maakt voor uzelf.

We hebben er zelfs een speciaal buffet aan gewijd: het Tapas-Thuis buffet.

Ook geschikt voor een bruiloft?

Een tapas buffet is ook zeer geschikt voor grote feesten waar veel gasten komen, zoals een bruiloft. Er hoeven dan geen tafels te worden gedekt. Al rondlopend bedienen uw gasten zich van de lekkerste tapas en komen in contact met elkaar.

Wat kost een tapas buffet?

El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een tapas cateraar die uitsluitend tapas buffetten bezorgt bij u thuis, uw bedrijf, of op een feestlocatie.

Wij bereiden alleen tapas, niets anders! 

Om die reden zijn (inkoop-) procedures, bereiding en bezorging gestandaardiseerd en hebben we weinig kosten.

Hierdoor betaalt u bij ons een lagere prijs dan bij andere cateraars. 

De prijs van een tapas buffet is afhankelijk van het buffet dat u kiest en varieert tussen € 21,00 en € 27,00.

Hoe kan ik een tapas buffet bestellen?

Bij El Mundo de las Tapas heeft u een keuze uit 7 heerlijke tapabuffetten boordevol met de best beoordeelde tapas hapjes van 2024.

U kunt een tapas buffet bestellen door een keuze te maken uit één van deze heerlijke buffetten. Elk buffet heeft een specifieke doelgroep en inhoud.