tapascateringSpaanse tapas Nijmegen tapas limburg
tapas cateringcatering Limburg Tapas Venlobedrijfsfeest
tapas limburgtapas voor uw feest, Sinterklaas, Kerst of nieuwjaartapas
catering tapastapas catering bedrijfsfeest
feest
tapas catering Limburg
Onze Tapasbuffetten
Spaanse tapas catering
tapasbuffet aanbieding
huwelijksbuffet
bedrijfsfeestbuffet
kerstbuffet
nieuwjaarsbuffet


Gegarandeerde kwaliteit
tapas bestellen
El Mundo de las Tapas maakt gebruik van verse en seizoens- gebonden ingredienten.
Spaans tapasfeest
tapas Roermond

Laagste prijs
Spaanse tapas catering Roermond
El Mundo de las Tapas koopt zoveel mogelijk direct in bij de (vis-)boer. Dit garandeert versheid en lage prijzen.
tapas catering
tapas Roermond

Meer tapas in uw buffet
pinksterbrunch
Onze tapasbuffetten zijn groter en bieden meer variatie dan elke andere cateraar tegen de laagste prijs. Kijk op Tapas Catering voor meer informatie.
tapas catering Nijmegen
Spaanse tapas catering

Tapascatering op internet?
tapas bestellen
We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft. "Ik heb nog nooit via internet besteld. Wie komt er, wat brengen ze mee en hoe ziet het er uit?" Klik hier voor meer informatie.
Spaans tapasfeest
feest catering tapas


Tapas catering Weert

Tapas catering Tapas catering

___ Tapas bezorgen ___

Hapjes bestellen

U of uw bedrijf geeft binnenkort een feest en u wilt uw gasten wat lekkers te eten en drinken aanbieden. Liefst in de vorm van hapjes. Dan kom je al snel uit bij tapas catering. Bij een goede tapascateraar kunt u heerlijke hapjes bestellen en tapas laten bezorgen. De tapas cateraar heeft meerdere lokaties in Nederland en bezorgt tapas bij uw bedrijf of bij u thuis. U kunt er losse borrelhapjes bestellen, schalen met de lekkerste tapas bestellen of een compleet tapasbuffet laten thuisbezorgen.

___ Tapasbuffet met tapasschalen en hapjes ___

Tapas catering

___ Tapascatering kiezen ___

Tapasbuffet en kwaliteit van de tapas

Een goede, gerenommeerde tapascateraar ondersteunt U en denkt met U mee. Belangrijk bij dit punt is dat alles goed geregeld wordt en binnen uw budget valt. Let u bij uw keuze van de tapascatering op de inhoud van het tapasbuffet en de kwaliteit van de tapas.Beoordelingen en recensies kunnen hierbij helpen

___ Hapjes in een tapasbuffet ___

Tapashapjes met smaaksensaties

Een uitgebalanceerd tapasbuffet bevat tapashapjes met heerlijke smaaksensaties en voor iedereen wat wils. Het biedt u een ruime keuze en diversiteit aan koude en warme hapjes. Zowel volwassenen als kinderen, de fijnproever als de bourgondiŽr, de vegetariŽr als de alleseter komen met een ruim, gevarieerd buffet aan hun trekken.

___ De beleving van de tapascateraar ___

kwaliteit van de tapas hapjes

Bij de kwaliteit van de tapas hapjes gaat het vooral om smaak en versheid, maar ook de manier van bereiden, opdienen en keuze van aardewerk. Wilt u simpel servies, of gekleurd aardewerk? De tapasbeleving wordt verder verhoogd door het gebruik van originele kleine tapasbordjes. Van belang is ook of de tapascateraar rekening kan houden met allegieen, zoals gluten- en notenallergie.

___ Recensies van El Mundo de las Tapas ___

Gemiddelde van de referenties
Beoordeling:
9.0/10

Tapas Catering. Beoordeling met 4.5 sterren: zeer aanbevolen
9.0 van 10 op basis van 478 gegeven beoordelingen.

Klanten die bij El Mundo de las Tapas hebben besteld, geven ons hoge beoordelingen en geweldige recensies. U kunt een uitmuntende, betrouwbare service en heerlijke tapas verwachten.


___ Laatste Nieuws ___

20% korting tapasbuffet
01.07.18Onze lente actie was een groot succes. Duizenden tapasliefhebbers hebben kunnen genieten van onze geweldige aanbieding. Daarom gaan we hiermee door! U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! Een heerlijk, rijk gevuld tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen. Klik hier voor het meest populaire tapasbuffet van Nederland!
20% korting tapasbuffet
03.05.18Met onze lente actie hebben we een geweldige aanbieding: U ontvangt 20% korting op het beste-keuze tapasbuffet! Een heerlijk, rijk gevuld tapasbuffet met zoveel verschillende tapas dat er genoeg keuze is voor iedereen.
Tapasbuffet Aanbieding
04.04.18Ik heb nog nooit via internet tapas besteld. Wie komt er, wat brengen ze mee en hoe ziet het er uit?" Kijk hier voor meer informatie.
Online tapas bestellen
04.04.18Neemt u eens een kijkje op onze facebookpagina. Hier leest u o.a. hoe anderen onze tapascatering beoordelen. Kijk op facebook.com/elmundodelastapas.
Facebook El Mundo de las Tapas
19.02.18Ons concept blijkt een enorm succes op congressen en andere grotere bijeenkomsten. Door de ruime keuze en diversiteit van onze tapasbuffetten komt iedereen aan zijn trekken. Een tapasbuffet met een selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood biedt veel proefgenot en beleving. De mooie presentatie verhoogt het wow-effect. Uw gasten zullen u complimenteren met uw goede keuze en smaak!
Tapas congres
08.01.18Wist u dat:
- wij in 2017 voor ruim 11.000 personen tapas hebben bereid
- dat dit ongeveer 300.000 tapas zijn
- de populairste tapa nog steeds de albondigas zijn
- tapas enorm in populariteit zijn gegroeid
- 98% van onze klanten zeer tevreden is
- wij hier heel erg trots op zijn
Tapas bedrijfsfeest
04.11.17Organiseert u de catering voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest en wilt u iets bijzonders doen voor uw gasten of medewerkers? Vindt u het belangrijk dat u een gerenomeerde, betrouwbare cateraar voor uw feest heeft? KIjk dan hier: Hoe kies ik de juiste catering voor mijn bedrijfsfeest of personeelsfeest!

___ Archief ___

tapas gezonde, verantwoorde voeding
03.12.14Breng mij gezonde, verantwoorde voeding!
tapas lekker en gezond
20.11.14Tapas: lekker en gezond!
El Mundo de las Tapas betrouwbaar
30.08.13Origineel trouwen? Maak er een Spaans huwelijksfeest van.
Eten, tapas catering


hapjes venloVenlo catering