Logo El Mundo de las Tapas tapas catering Haarlem
tapas tapas catering bedrijfsfeest
Onze Tapasbuffetten
Spaanse tapas catering
tapasbuffet aanbieding
huwelijksbuffet
bedrijfsfeestbuffet
kerstbuffet
nieuwjaarsbuffet


Zonnige tapas
zonnige tapas
Vier vakantie in eigen land met onze zonnige tapas!
Zonnige tapas
tapas

Onze voordelen
 • Verse ingredienten, lage prijzen
 • Professionele Tapas Catering vanaf 25 tot 300 personen
 • HACCP gecertificeerde catering
 • Presentatie in kleurvolle, medi-terrane schalen en bakjes
 • Referenties van klanten en ver-trouwen van Google
 • Ruime, gevarieerde tapas-buffetten
 • Tenminste 25 verschillende tapas in een buffet
 • 20 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd in tapas: wij cateren alleen tapas
 • Verse, seizoensgebonden producten
 • U ontvangt 30 tot 50 kleurvolle schalen met tapas
 • Gratis bezorging en schoon-maak
 • Gratis gebruik van tapasbordjes, -schalen, en bestek
 • Diverse locaties dus altijd in de buurt
 • Koeling in al onze bestelauto's.
beste keus tapasbuffet


Tapas catering

Nr.1 Tapas catering Haarlem Nr.1 Tapas Catering Haarlem

___ Tapas voor uw bedrijfsfeest of verjaardag ___

Party service tapas

U organiseert binnenkort een feestje voor uw bedrijf of viert uw verjaardag. Naast de lokatie en muziek wilt u eten en drinken regelen. En dan niet de standaard koude schotel en bitterballen, maar heerlijke hapjes. Tapas! Het is belangrijk dat de catering van uw feest goed geregeld is. Een goede tapas cateraar neemt u al het werk uit handen. Maar u wilt ook geen hoofdprijzen betalen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij onze party service bent u dan aan het juiste adres. Verwen uw collega’s of vrienden met een heerlijk tapasbuffet van de bekendste tapas traiteur: El Mundo de las Tapas.

___ Tapasbuffet El Mundo de las Tapas ___

Tapasbuffetten Catering Haarlem

___ Party Catering tapasbuffetten in Haarlem ___

Tapas hapjes op uw feest

Onze Tapas Party Catering Haarlem neemt u al het werk uit handen. Het tapasbuffet wordt compleet verzorgd met bestek, servetjes, orginele tapasbordjes en wordt kostenloos bezorgd, opgebouwd, en weer opgehaald en schoongemaakt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de tapas hapjes op uw feest. Het tapasbuffet biedt u een ruime keuze en diversiteit aan koude en warme hapjes. Zowel volwassenen als kinderen, de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter komen met dit ruime, gevarieerde buffet aan hun trekken. Een gevarieerd tapasbuffet met de kleine tapasbordjes nodigt uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Een tapasbuffet met een selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood biedt veel proefgenot en beleving. Bij onze tapasbuffetten gaat het om versheid, veel keuze, variatie, samen smaaksensaties proeven, dynamiek en beleving. De mooie presentatie verhoogt het wow-effect. Uw gasten zullen u complimenteren met uw goede keuze en smaak! Kijk hier voor onze superaanbieding met 20% korting op het geweldige tapasbuffet!

___ Beoordelingen en reviews ___

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,6

El Mundo de las Tapas Beoordeling met 4.8 sterren: zeer aanbevolen
op basis van 60 gegeven beoordelingen op Google.

Klanten geven ons hoge beoordelingen en geweldige recensies. U kunt een uitmuntende, betrouwbare service en heerlijke tapas verwachten.

___ Tapas bezorgen in Haarlem ___

De beste en lekkerste tapas hapjes van Haarlem

In Haarlem zijn vele tapasrestaurants en tapasbarretjes te vinden, zoals tapasbar El Pincho, Patio Haarlem en Marañon Tapas y Bocadillos. Enkele tapasrestaurants bezorgen tapas bij u, andere niet. El Mundo de las Tapas is geen tapasrestaurant, maar een pure tapascatering. Met onze lokatie in Haarlem hebben we maar één doel: het bereiden en bezorgen van de beste en lekkerste tapas hapjes van Haarlem en omstreken. Onze koks hoeven zich niet bezig te houden met menukaarten en gangen diners. Ze steken veel tijd in het vinden van nieuwe smaaksensaties en zijn dan ook erg bedreven in het bereiden van heerlijke Mediterraanse tapas. Dat betekent dat we ons focussen op tapas en niets anders. Om die reden hebben we weinig kosten en zijn (inkoop-) procedures en bereiding gestandaardiseerd. Hierdoor behalen we de hoogste kwaliteit en betaalt u een lagere prijs dan bij andere cateraars in Haarlem. Daarnaast bezorgen we onze tapas in Haarlem gratis, want we zitten bij u in de buurt. Klik aan de linkerkant op een van onze tapasbuffetten en overtuig u zelf!

___ U kunt tapas bestellen in: ___

Tapas catering bij u op lokatie

tapas catering Haarlemhapjes haarlemHaarlem catering