6 redenen om een verjaardag-cateraar in te schakelen

4.6/5
9.6
Klanten over ons

Met onze Verjaardag-Catering verrast u uw gasten met heerlijke verjaardags-tapas!

Hartelijk Gefeliciteerd! U bent binnenkort jarig! Of is het de verjaardag van uw vrouw of man? Verras uzelf of uw partner en uw gasten met heerlijke verjaardags-tapas voor uw verjaardagsfeest.

Met een verjaardag-catering van El Mundo de las Tapas Catering maakt u van uw verjaardag een feest om nooit meer te vergeten!

Jarig voelen op je verjaardag

Hoe oud je ook bent, verjaardagen zijn gelegenheden waar je in een jaar altijd naar uitkijkt. Een verjaardag is een viering van iemands leven en wordt vaak gekoesterd als een speciaal moment. De feestversieringen, verjaardagskaartjes, felicitaties en cadeautjes geven kleur aan de verjaardag. Je voelt je echt jarig!

Om het nog specialer te maken, willen we die dag delen met familie en vrienden. Dus geven we een verjaardagsfeestje. Gezellig! En dan besef je hoeveel werk dat met zich mee brengt. Je moet zoveel plannen en regelen…

Het begint nog leuk met het maken van de uitnodiging en een lijst met genodigden. Je nodigt ze uit via mail, app, facebook, instagram of je belt ze gewoon op. Maar dan begint het: wat voor feest wordt het?

Jubileum, Abraham of Sarah

Laat je je verjaardag geruisloos voorbij gaan of maak je er een echt feest van? Wellicht dat de te bereiken leeftijd ook een rol speelt.

Het maakt natuurlijk verschil of je 38 word, of dat je een jubileum hebt te vieren.

Wie 50 jaar (Abraham of Sarah), 60 jaar, 65 jaar of 70 jaar wordt, wil het wel eens een keer groots aanpakken en er een mooi verjaardagsfeest van maken!

Lekker eten maakt het feest levendig

Vragen die opborrelen zijn: vier ik het thuis of huren we iets af? Wat wordt er gedronken en nog belangrijker: wat doen we met het eten? Laten we het bij een blokje kaas en bitterballen? Of gaan we uitgebreide verjaardagshapjes maken?

Lekker eten maakt het feest wat levendiger. Als gastvrouw of gastheer van het feest wil je dat het eten voor uw gasten goed verzorgd is.

Je hebt echter geen zin om de hele verjaardag in de keuken te staan om verjaardag-tapas te bereiden.

Onderstaand treft u 6 goede redenen om een verjaardags-cateraar in te schakelen:

  1. Kwaliteit en hoeveelheid
  2. Prachtige opmaak en presentatie
  3. Bespaar tijd en moeite en geniet!
  4. Het inhuren van een cateraar is kostenbesparend
  5. Juiste hoeveelheid
  6. Diversiteit, wensen en allergieën

1. Kwaliteit en hoeveelheid

De twee belangrijkste vragen omtrent het eten op een verjaardag zijn altijd: is het genoeg en is het lekker?

Je kent ze wel, gasten die op een verjaardag eten alsof ze de hele week nog niks gegeten hebben. Daar tegenover staan de fijnproevers. Zij eten wellicht slechts twee tapas-hapjes. Als deze niet van de kwaliteit zijn die zij verwachten, dan zullen ze dat laten weten ook!

Het serveren van grotere hoeveelheden verjaardagshapjes vergt een goede planning. Het inkopen, bereiden, koelen en uitserveren van al dat eten is voor de meesten niet te doen. Daarbij wil je goede kwaliteit. De smaak en voorkeuren van elk individu maken dit tot een uitdaging.

Met een vertrouwde en ervaren feestcateraar bent u ervan verzekerd dat u ruim voldoende te eten heeft van goede kwaliteit met genoeg keuze voor iedereen.

2. Prachtige opmaak en presentatie

Zonnige tapas

Hoge kwaliteit en genoeg eten zijn belangrijk. Wat minstens zo belangrijk is, is het uiterlijk en de presentatie van de verjaardagshapjes. Het oog wil ook wat!

En niet alleen het oog. Mooi opgemaakte en opgediende hapjes worden door velen graag gefotografeerd en op gedeeld op Facebook of Instagram.

Een goede cateraar weet hoe je met een prachtige opmaak en presentatie, en het vakkundig serveren van de hapjes je verjaardag tot een kleurrijk geheel kan maken.

Zo weet je zeker dat het eten dat op je feest wordt gepresenteerd niet alleen leuk is, maar ook Instagram waardig.

3. Bespaar tijd en moeite en geniet!

Het verjaardagsfeest moet volgens uw wensen en eisen verlopen. Daarom wilt u de controle houden en doet het liefst alles zelf.

U steekt veel tijd en moeite in het inkopen en het bereiden en van het eten voor uw verjaardag.

Wanneer u een cateringservice inhuurt, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

U hoeft zich niet druk te maken over de inkoop, bereiding en presentatie van het eten. Ook de schoonmaak wordt voor u geregeld.

Dit betekent dat u uw handen vrij heeft om met uw gasten samen uw feest te vieren. U bespaard tijd en moeite en kunt genieten van de dag!

4. Het inhuren van een cateraar is kostenbesparend!

In tegenstelling tot wat u misschien denkt, is het inhuren van de diensten van een cateraar een verstandige en kostenbesparende besteding.

Een goede tapascateraar weet precies wat er nodig is en koopt niet teveel of te weinig in.

Daarnaast hoeft u geen extra kookgerei of keukenspullen aan te schaffen om de verjaardagshapjes te bereiden en te presenteren.

5. Juiste hoeveelheid

We herkennen ons allemaal in: “laten we maar iets meer maken, dan weten we zeker dat we genoeg hebben.”

Vervolgens blijkt dat er enorm veel overblijft en weggegooid moet worden. Zonde van het eten en zonde van het geld en de erin gestoken tijd en moeite.

Een deskundige verjaardags-cateraar kan deze verspilling voorkomen. Hij is ervaren in het juist inschatten van hoeveelheden. Het maakt bijvoorbeeld nogal verschil of je tapas bereidt voor kantoormedewerkers of voor de leden van een rugbyclub.

De cateraar houdt rekening met het aantal personen, man/vrouw verdeling, type gasten en de duur en lokatie van het feest.

6. Diversiteit, wensen en allergieën

Zoveel mensen, zoveel smaken. Ook op een verjaardagsfeest heb je te maken met de voorkeuren van je gasten. Zo lust de één geen vis, moet de ander niks van groenten hebben en is weer een ander vegetariër.

Daarnaast hebben diverse gasten te kampen met allergieën en intoleranties, zoals gluten-, noten- en lactose-intolerantie. Zij kunnen alleen hapjes eten waarbij rekening is gehouden met deze z.g. allergenen.  

Tapas-Verjaardag-catering

El Mundo de las Tapas is de tapas-verjaardags-cateraar waar u een heerlijk tapasbuffet voor een verjaardag kunt bestellen.

Het tapasbuffet met heerlijke verjaardagshapjes is ruim en divers. Dat betekent dat zowel de fijnproever als de bourgondiër, de vegetariër als de alleseter, volwassenen als kinderen aan hun trekken komen met onze ruime, gevarieerde buffetten.

Het tapasbuffet wordt netjes bij u opgebouwd en compleet verzorgd met bestek, servetjes, originele tapasbordjes en wordt kosteloos bezorgd, opgebouwd, en weer opgehaald en schoongemaakt.

Het enige wat u als jarige hoeft te doen is genieten van de tapas hapjes op uw verjaardagsfeest.

Kijk hier voor onze heerlijke tapasbuffetten.